Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Alianta independentilor pentru alegerile europarlamentare.

Candidatul independentul la alegerile europarlamentare George Simion alaturi de Alexandru Vilvoi, fondatorul Asociatiei "Romania Fara Gropi" si Constantin Troncota, activist civic care militeaza impotriva sistemului corupt din Romania organizeaza conferinta de presa "Alianta independentilor pentru alegerile europarlamentare’’.  Evenimentul va avea loc marti, 16 aprilie, ora 16:30, la sediul de campanie "Romania MARE in Europa’’, str. Calea Vacaresti, nr. 252-254, et.3, Bucuresti.

Conferinta are loc in urma apelului lansat de George Simion catre candidatii independenti in alegerile europarlamentare, dar si in cele parlamentare si locale din Romania, de a se uni intr-o singura echipa, avand o cauza comuna: Romania.

"Pe data de 12 ianuarie mi-am anuntat candidatura ca independent pentru Parlamentul European. La fel ca mine, si alti romani bine-intentionati, care apara cauze drepte, au pornit in lungul drum al candidaturii independente. Este un drum greu, dar onest, pentru ca suntem atat de multi care nu suntem reprezentati politic si nu avem cu cine vota’’, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

 

 

0 comentarii3024 vizualizări15 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0