Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Un zambet pentru fiecare de Sfintele Pasti !

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale, Organizatia Municipala a PNL Bistrita va oferi vineri 26.04.2019 incepand cu ora 12.00 trecatorilor de pe pietonalul Liviu Rebreanu si nu numai, oua de ciocolata, cozonac, iar cei mai mici se vor  bucura si de dulciuri. Evenimentul dedicat celebrarii Invierii Mantuitorului Iisus Hristos este sprijinit de catre consilierii municipali si membrii Biroului Permanent Municipal a Partidului National Liberal.

        Cu aceasta ocazie membrii PNL Bistrita transmit tuturor credinciosilor care celebreaza Pastele, un mesaj de pace si liniste sufleteasca, sperand ca acest Mare Praznic sa ii gaseasca pe toti mai buni si mai aproape unii de altii, iar bucuria si lumina Invierii Domnului sa triumfe in sufletul fiecaruia dintre ei.                                                        

                                                                       

 Presedinte PNL Bistrita

Sorin HANGAN

0 comentarii0 vizualizări26 aprilie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Comments and Guestbook Message
Bistrita News
Comments and Guestbook Message

There has been an error from which the program cannot recover. A message has been sent to the site administrator who will look into the problem. You can try to perform the operation again. It might have been a temporary problem and may work the second time. Or you may continue browsing other pages.