Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 02 Mai 2024 - 14587
A fost validat mandatul de consilier local al lui Virgil Marton din partea Partidului Ecologist.

In sedinta de Consiliu Local a fost validat mandatul de consilier al Domnului Virgil Marton din partea Partidului Ecologist. Virgil Marton este membru PER din anul 1995, iar din 1997 pana in 2003 a condus organizatia judeteana de tineret a PER Bistrita-Nasaud. Este absolvent a Universitatii Ioan Ionescu de la Brad din Iasi, profilul arhitectura peisagistica. Este membru activ al asociatiei Gentiana Bistrita 1990, ONG la care a fost si vicepresedinte. Asociatia Gentiana este foarte cunoscuta tinerilor din anii 90 mai ales pentru organizarea activitatilor  de orientare turistica, drumetii montane si actiuni ecologice, domenii in care Virgil Marton este pasionat, pe langa fotografia in natura sau de eveniment.

In consiliul local ecologistii vor continua sa se manifeste asa cum au facut-o intotdeauna urmarind doar servirea intereselor cetatenilor Bistritei si sustinerea problematicii privind protectia mediului.

Demisia Domnului Mircea Archiudean si motivarea acesteia exprima foarte bine sentimentele ecologistilor bistriteni in ceea ce priveste strategia PER national pentru alegerile europarlamentare. Ii multumim pe aceasta cale pentru tot ceea ce a facut in ultimii trei ani pentru miscarea ecologista bistriteana, implicarea sa politica si civica avand un rol hotarator in revenirea ecologistilor in prim-planul vietii politice locale. Toti cei care i-am fost aproape in calitate de colegi si prieteni ii vom fi in continuare alaturi in momentul in care va lua o decizie in ceea ce priveste parcursul politic viitor.


Bistrita, 26.04.2019

Partidul Ecologist Roman, filiala Bistrita-Nasaud

0 comentarii3003 vizualizări27 aprilie 2019




rss 2.0
rss 2.0