Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Parcurile, locurile de joaca ale autoritatilor locale. Start curateniei, stop aranjamentelor.

Miscarea politica Romania Mare in Europa a intreprins duminica o actiune de igienizare si de protest in Parcul Titan din Sectorul 3 al Bucurestiului. In urma retrocedarii ilegale a 12 hectare din parc, acestea au ramas izolate de restul parcului si inchise publicului, ca proprietate privata.

Pe langa aceasta privare a cetateanului de bunul de utilitate publica, zona a devenit un adevarat focar de infectie, plina de seringi si alte gunoaie. In acest context, membrii filialei Sector 3 a miscarii politice Romania Mare in Europa au strans zeci de kg de gunoaie din spatiul public retrocedat.

De asemenea, participantii la actiune au remarcat ca intr-un sector al carei primarii a lansat numai pe hartie campania "Fii cu Noi. Nu fi Gunoi", curatenia se afla pe ultimul loc in preocuparile reale ale administratiei locale."Unii fac curat doar cu contracte la stat", "Aici putea fi un parc verde si curat, nu focar de infectie privat!", "Copiii vor copaci si sa se joace, nu printre prezervative si ace", "Negoita, nu mai face pe nebunu’, trece parcul in V1!/Ce, ti-e teama de procese? Stim, esti doar pe interese!" sunt cateva dintre mesajele afisate pe pancarte de catre participantii la eveniment.

"Am venit sa igienizam aceasta parte de parc pentru ca ne sufocam, mizeria ne impresoara, nu mai putem respira. Prin acest gest vrem sa dam si semnalul pentru inceputul curateniei morale a clasei politice", a declarat Cristian Costandachi, membru al filialei Sectorului 3 a miscarii Romania Mare in Europa."Terenul curatat este abandonat de mai multi ani.

Pe acesta s-au adunat foarte multe gunoaie. Am constatat o lipsa totala de interes din partea Primariei de Sector 3, care pare depasita de situatie.

Pe aceasta cale, ii decernam primarului de sector titlul onorific de INCOMPETENTUS", a precizat Cristian Popescu, membru al filialei Sectorului 3 a miscarii Romania Mare in Europa.

0 comentarii2884 vizualizări30 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0