Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
De ce nu pot vota Klaus Johanis.

Faptul ca actualul presedinte al Romaniei mai vrea un mandat este discutabil.  Felul in care s-a comportat pe durata primului mandat de presedinte este lamentabil.  Felul in care s-a manifestat pe parcursul campaniei electorale este deplorabil.

           Am realizat in aceste ultime saptamani ca, din punctul lui de vedere, trebuie anihilat nu doar contracandidatul, nu doar liderii unui partid, nu doar membrii acelui partid ci aproximativ un sfert din populatia tarii - pentru simplul fapt ca nu au votat cum ar fi vrut el.

           Intreaga campanie electorala s-a bazat pe asta…. doar pe asta: Tara este in pericol si trebuie salvata iar acest lucru este foarte simplu - nu trebuie decat sa dispara un partid si toate problemele se rezolva ca prin farmec.

Acesta a fost sigurul lui mesaj, toate celelalte teme care ar fi fost firesc sa creioneze o campanie electorala au devenit neimportante.

          Nu conteaza ca in ultimi ani salariile si pensiile au fost majorate semnificativ, ca au fost demarate ample lucrari de infrastructura, ca este evidenta cresterea calitatii vietii.

Partidul acesta (PSD) nu mai e bun doar fiindca sta in calea otinerii unui nou mandat al actualului presedinte. Dupa aceea nu mai conteaza nimic, poate veni chiar si … potopul - asta se intelege din mesajul domnului Johanis - nici un proiect de viitor, nici o strategie, nici o raza de speranta.

Ce a facut actualul presedinte in ultimii ani? El zice ca a "salvat" democratia dar cred ca este evident ca doar a incercat sa blocheze proiectele contracandidatiilor, pentru ca, nu-i asa, acestea ar fi devenit capital electoral, un capital electoral la care el trebuia sa aduca o contrapondere - dar din nefericire pentru el si pentru tara noastra, acesta contrapondere lipseste cu desavarsire.

 

Bistrita 20.11.2019

  Ovidiu Teodor Cretu

 

0 comentarii3031 vizualizări21 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0