Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
George Simion, in Spania: Alianta pentru Unirea Romanilor va face dreptate pentru romanii de pretutindeni.

Cel mai nou partid de pe scena politica, Alianta pentru Unirea Romanilor (A.U.R.) si-a lansat duminica filiala din Spania. In cadrul evenimentului de la Madrid, George Simion, fost candidat la europarlamentare si lider al Aliantei, i-a invitat pe romanii din diaspora sa se intoarca acasa si sa candideze la alegerile locale si parlamentare de anul acesta.

"Astazi vin sa va urez succes la inceput de drum pentru A.U.R. Spania si sa va spun ca voi fi alaturi de voi pana la capat, oricat de lung ar fi drumul ca sa facem dreptate. Despre asta este Alianta pentru Unirea Romanilor: despre dreptatea pe care trebuie sa o facem pentru noi, romanii, si pentru Romania. Pentru ca fiecare roman sa fie mandru de poporul sau si de tara sa de origine, nu doar atunci cand vine cineva din exterior sa ne spuna ca avem o tara frumoasa, pentru care merita sa luptam. Romanii din diaspora sunt o resursa de AUR pentru Romania si poate fi valorificata daca veniti acasa, candidati si aplicati ce ati invatat si ati observat mai util din strainatate", a declarat George Simion, lider al Aliantei pentru Unirea Romanilor.

Duminica viitoare va fi lansata filiala Roma a Aliantei. Totodata, filiale judetene vor fi lansate in Cluj, Maramures, Vrancea si Iasi, in marja zilei de 24 ianuarie, Ziua Principatelor Romane, pe care A.U.R. o va marca la Iasi.

19 ianuarie 2020

 

CONTACT:

Telefon: +40 (766) 357 931/E-mail: info@partidulaur.ro/Adresa: Strada Traian 168, sector 2, Bucuresti

0 comentarii3031 vizualizări19 ianuarie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0