Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Iulie 2024 - 14587
Vrem ca resursele Romaniei sa apartina romanilor! Vrem dreptate!

Romanii trebuie sa fie principalii beneficiari ai resurselor naturale de care care dispune Romania. De aceasta parere este George Simion, ales vineri, la Iasi, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor (A.U.R.), in cadrul Congresului national al formatiunii.

"Aurul din Muntii Carpati nu mai apartine romanilor. Petrolul nu mai apartine romanilor. Padurile nu ne mai apartin, sunt taiate samavolnic de altii si in legatura cu care trebuie sa interzicem exportul de lemn brut peste hotare. Gazele din Marea Neagra sunt ale romanilor, chiar daca ni le-au vandut, fara sa stim, politicienii care ne-au condus. "Nicio casa fara gaze!" este unul dintre proiectele pe care le vom promova cu toata energia noastra, alaturi de eliminarea taxelor extrem de mari care se pun pe munca noastra. Aurul este al romanilor si romanii sunt cea mai de pret resursa. Vrem dreptate! Alianta pentru Unirea Romanilor este despre dreptate", a declarat George Simion, copresedinte A.U.R.

Fostul candidat la europarlamentare a precizat ca Alianta pentru Unirea Romanilor reprezinta o platforma pentru toti romanii din afara sistemului politic care vor sa schimbe Romania si modul in care se face politica. "Este incredibil ca la 30 de ani de la Revolutie, romanii nu au partidul lor propriu. De-asta am fondat A.U.R.", a explicat George Simion.

"Schimba primarul! Schimba Parlamentul! Schimba clasa politica!", a indemnat copresedintele A.U.R., anuntand astfel si urmatorii pasi ai partidului: candidaturi in alegerile locale si parlamentare de anul acesta.

 

0 comentarii2989 vizualizări25 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0