Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Liderii Pro Romania B-N, prezenti la Conventia Nationala de la Bucuresti.

Sala Alexandru Ioan Cuza din Palatul Parlamentului a fost gazda Conventiei Anuale a Pro Romania. La acest  eveniment politic au fost prezenti 15 delegati ai Pro Romania Bistrita-Nasaud.

Cu aceasta ocazie, presedintele partidului, Victor Ponta, a lansat "Manifestul politic PRO Romania 2020-2024" ce contine zece prioritati pentru dezvoltarea Romaniei"

Documentul propune schimbarea sistemului fiscal prin trecerea la o impozitare diferentiata, progresiva, a salariilor si pensiilor mari, precum si uniformizarea cotei la alimente cu cea de la serviciile de turism, respectiv TVA 5%.

O alta masura vizeaza o reforma administrativa - reducerea numarului de judete de la 41 la 15, reducerea numarului de unitati administrativ teritoriale de la 3.300 la maxim 1.500 si a numarului de parlamentari la maximum 300 - 200 deputati si 100 senatori.

Pro Romania sustine si o reforma in salarii, mai exact introducerea salariului minim european in forma propusa de Parlamentul European.

Documentul a fost adoptat de intreaga delegatie bistriteana alaturi de cei peste 1200 de membri PRO Romania, parlamentari si coordonatori locali prezenti la Bucuresti.

Reamintim faptul ca: Organizatia Bistrita-Nasaud a Pro Romania si-a anuntat déjà principalele candidaturi pentru alegerile locale din luna iunie: Grigore Timoce la presedintia Consiliului Judetean, Bianca Pintea la primaria municipiului Bistrita si Ewald Cira la primaria orasului Nasaud.

 

Biroul de presa.

 

0 comentarii2492 vizualizări17 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0