Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Ionut Simionca, cere partidelor sa faca front comun in fata amenintarii reprezentata de alianta judeteana PSD-Pro Romania-ALDE.

"Constituirea, in Bistrita-Nasaud, a primei aliante locale de stanga, formata din PSD, Pro Romania si ALDE, ar trebui sa reprezinte un extrem de puternic semnal de alarma pentru partidele de pe zona de centru - dreapta din judet. Dupa cum am vazut, bistritenii catalogheaza aceasta alianta drept "cartel politic". Raman consecvent ideii pe care am lansat-o in spatiul public, aceea de a constitui, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, o alianta formata din PNL, USR-PLUS, PMP si alte partide, care sa prezinte liste comune la alegerile locale din acest an. Scopul acestei aliante trebuie sa fie acela de a scoate PSD de la conducerea Primariilor si a Consiliului Judetean", a declarat parlamentarul bistritean.

In opinia acestuia, "solutia rationala consta in realizarea unei aliante judetene anti-PSD, tocmai pentru a garanta existenta a doua blocuri politice majore, in contextul in care alegerile in doua tururi au fost sacrificate pe altarul instabilitatiipolitice. Consider ca PSD a devenit o frana in calea dezvoltarii comunitatilor locale si ca este nevoie sa punem nevoile cetatenilor deasupra intereselor de partid, sa constituim o alianta care sa vina cu un suflu nou, cu o viziune ambitioasasi realista pentru progresul judetului", a mai spus presedintele PMP Bistrita-Nasaud.

Ionut Simionca si-a lansat deja candidatura pentru functia de Primar al Municipiului Bistrita, dar sustine ca partidele de centru-dreapta ar trebui sa sustina un candidat unic, aratandu-se dispus sa puna umarul la acesta constructie. "In urma cu o saptamana, le-am trimis liderilor judeteni ai acestor partide o scrisoare prin care le propuneam sa comandam un sondaj pentru a identifica cel mai bine clasat candidat anti-PSD din Municipul Bistrita. Pe aceasta cale, fac din nou un apel catre reprezentantii PNL, USR si PLUS si le cer sa ne unim fortele pentru a inlatura PSD de la butoanele administratiei publice din Bistrita-Nasaud. Trebuie sa luptam impotriva asa-numitului "cartel" de stanga din Bistrita-Nasaud pentru a apara interesele bistritenilor. Daca, pe zona de centru - dreapta, vom continua sa intretinem un razboi fratricid, singurul castigator va fi PSD", a concluzionat candidatul PMP la functia de Primar al Municipiului Bistrita.

0 comentarii2464 vizualizări18 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0