Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Pro Romania Bistrita-Nasaud va merge pe liste separate de PSD si ALDE la alegerile locale.

Echipa de conducere a organizatiei judetene a Pro Romania a decis sa anunte in mod oficial ca, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, nu a fost semnat, nu este semnat protocol de colaborare electorala cu PSD si ALDE, asa cum a fost anuntat in presa.

 Decizia de-a merge pe liste separate a fost luata in cadrul unei sedinte de lucru a organizatiei judetene desfasurata vineri, 21 februarie. In urma dezbaterilor, Biroul Judetean de conducere al   Pro Romania BN (compus din toti presedintii de organizatii locale si coordonatorii judeteni)  a decis sa respinga adoptarea si semnarea protocolului de colaborare electorala cu PSD si ALDE, asa cum a fost propus saptamana trecuta la sediul PSD Bistrita-Nasaud.

 Motivele care au stat la baza luarii acestei decizii sunt:

- viziunea noastra referitoare la politicile publice aplicabile in administratia locala, nu poate fi exprimata liber in cadrul unei aliante.

- promisiunea noastra inca de la constituirea echipei Pro Romania Bistrita-Nasaud  a fost sa fim trasparenti in toate deciziile  politice, lucru imposibil intr-o alianta.

- in monentul de fata,  Pro Romania este singurul partid care a elaborat un Program politic pentru urmatorii patru ani, cu 10 masuri despre care avem siguranta ca pot readuce echilibrul romanilor.

 Precizam faptul ca: Pro Romania Bistrita-Nasaud  a hotarat, cu majoritate de voturi, sprijinul si sustinerea pentru candidatura uninominala a presedintelui Emil Radu Moldovan, dar ca, Pro Romania va depune o lista separata pentru consilierii judeteni. In ceea ce priveste primaria municipiului Bistrita, PRO Romania va avea  candidat propriu.

 

Biroul de presa

 

 

0 comentarii2457 vizualizări23 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0