Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Pentru cine lucreaza regimul Orban-Iohannis?

Prin Ordonanta Militara nr. 7 (Art. 10, al. 1) cei care conduc vremelnic Romania permit transportul aerian al lucratorilor din tara catre terte tari din Europa. Presedintele Iohannis le-a transmis romanilor din diaspora sa nu vina in tara pentru Sfintele Sarbatori de Pasti pentru ca sunt un risc din punct de vedere epidemiologic.

Dar sa trimiti romani la munca in strainatate nu este un risc, atat pentru ei, cat si pentru cei din tara de destinatie?

Pentru regimul Orban-Iohannis, sa te intorci acasa, sa mergi la Biserica, sa iti practici credinta este un risc. Este indicat doar sa pleci din tara si sa uiti de Dumnezeu. Este indicat sa stai in casa, iar economia sa se duca in abis.

Pentru acest regim, ca si pentru toate celelalte care l-au precedat din 1989 si pana in prezent este indicat sa importi legume, fructe si alte alimente din tarile in care ii gonesc pe romani la munca, dar nu este indicat sa sprijini agricultura romaneasca, producatorii locali.

Este indicat sa cumperi materiale sanitare la suprapret, eventual si din import, dar nu este indicat sa le produci in tara.

Este indicat sa distrugi industria nationala de farmaceutice, inclusiv institutele de cercetare-dezvoltare precum Institutul Cantacuzino, si sa importi medicamente si vaccinuri din strainatate, dar nu este indicat sa sustii dezvoltarea si productia interna.

Pentru regimul Orban-Iohannis este mai important ca romanii sa plece din tara, iar in Romania sa nu se mai produca nimic?

De ce conducerea tarii nu foloseste acest context nefericit al pandemiei, pentru a relansa economia nationala, agricultura, lucrarile de infrastructura, industria, productia nationala de bunuri esentiale sau de larg consum?

De ce nu vedem o oportunitate in intoarcerea romanilor acasa?

Sunt sectoare intregi, precum constructiile, care de ani de zile reclama lipsa fortei de munca.

Iata ca acum multi romani din diaspora sunt nevoiti sa se intoarca acasa.

De ce sa nu utilizam experienta si expertiza lor pentru beneficiul intregii tari?

In fond, pentru cine lucreaza regimul Orban-Iohannis?

 

Alianta pentru Unirea Romanilor

07 aprilie 2020

0 comentarii2275 vizualizări07 aprilie 2020




rss 2.0
rss 2.0