Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Ministrul mediului, portavocea hotilor de lemn din padurile Romaniei.

Alianta pentru Unirea Romanilor (A.U.R.) constata ca, indiferent de culoarea politica sau de guvernare, cei care ajung la putere devin portavocile companiilor straine care exploateaza resursele Romaniei pentru obtinerea unor profituri cu multe zerouri. Este si cazul ministrului actual al mediului, Costel Alexe, care s-a erijat in cadrul unei conferinte de presa in avocatul hotilor de lemn, acuzand Alianta pentru Unirea Romanilor de demagogie atunci cand dezvaluie jaful din padurile Romaniei.

Un clip video devenit viral pe retelele de socializare, in care copresedintele A.U.R. George Simion solicita oprirea jafului din padurile nationale chiar la portile grupului austriac Holzindustrie Schweighofer, Kronospan si Egger, a generat reactia ministrului mediului ca purtator de cuvant al mafiei lemnului.

In ciuda faptului ca Ministerului Mediului a raportat in urma cu doua luni ca in Romania se taie anual 38,6 milioane de metri cubi de lemn, dintre care doar 18 milioane legal, Costel Alexe a iesit public marti si a precizat ca cei care transmit opiniei publice imagini cu copacii taiati si transportati inafara Romaniei trebuie acuzati de cinism si ticalosie. Mai mult, ministrul sustine ca in Romania intra busteni pentru a fi exploatati, nu invers.

"De la Adrian Nastase, Ion Iliescu si toata ciuma rosie, pana la Klaus Iohannis, care e prietenul cel mai bun al celor de la Schweighofer, cu totii i-au tinut in brate pe acesti talhari. Noi am venit si nu o data ne-am luptat cot la cot, impreuna, in echipe, aici, ca sa ii oprim pe banditii astia. Acum e cel mai bun moment sa ne unim fortele si sa ii dam jos si de la conducerea tarii si cu fabricile lor care polueaza afara din Romania", a declarat George Simion, copresedinte al A.U.R.

 

 

                                                                                                                      14 aprilie 2020

0 comentarii2030 vizualizări14 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0