Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Tot mai multi romani vor Repornirea ROMANIEI.

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) pledeaza public pentru reluarea treptata si controlata a activitatii economice. AUR solicita autoritatilor statului ca dupa Paste sa permita reluarea activitatilor din sectorul serviciilor, in special a celor sectoare inchise prin Ordonantele Militare (Educatie, HoReCa, Saloane ingrijire personala, Servicii medicale specializate precum stomatologia si oftalmologia, Organizarea de spectacole si evenimente, Turism), cu reguli si masuri de siguranta sporite, care sa minimizeze riscul raspandirii COVID-19.

"Stiu ca mesajul nostru este total diferit, chiar in contradictie, cu ceea ce le spun cetatenilor Presedintele si Premierul Romaniei, dar nu putem asista impasibili la ruinarea economica a tarii. a afirmat George Simion, copresedintele AUR.

El a facut un apel catre toti locuitorii Romaniei care sunt convinsi ca aceasta este calea buna de urmat sa sustina demersul AUR si sa semneze petitia special lansata in acest sens:

https://www.partidulaur.ro/reporneste_romania

 

Claudiu Tarziu, celalalt co-presedinte al AUR a declarat ca "Noi amlansat chiar o campanie de comunicare privind Relansarea Romaniei. Ne dorim nu doar repornirea activitatii economice, ci un amplu plan de relansare economica pe urmatorii 10 ani."

AUR a decis sa promoveze aceasta linie de actiune in urma unui vot online al membrilor si simpatizantilor sai care, in marea majoritate, sustin reluarea activitatilor economice si sociale cu respectarea unor masuri suplimentare de protectie a celor implicati.

www.partidulaur.ro 

15 aprilie 2020

 

0 comentarii2863 vizualizări16 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0