Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
AUR: Dreptate pentru batranii Romaniei.

Alianta pentru Unirea Romanilor (A.U.R.) solicita autoritatilor centrale sa inceteze batjocura la adresa persoanelor cu varsta de peste 65 de ani din Romania. Formatiunea politica cere modificareaprevederii Ordonantei militare nr. 3, care stabileste ca cei de varsta a treia au voie sa iasa din casa doar intre orele 11.00 si 13.00, si fixarea unui interval mai larg dedicat acestora, intre 10.00 si 15.00.

"Cine nu are batrani, sa isi cumpere - indeamna un vechi proverb romanesc. Astazi, insa, observam ca cine are batrani, ii amendeaza, ii streseaza, ii imbolnaveste. Cele doua ore in care bunicilor nostri le este permis sa mearga la piata, la farmacie sau sa isi dezmorteasca oasele in jurul casei sunt insuficiente. Cozile care se formeaza in acest context ii supun la un risc urias de infectare cu coronavirus, iar deplasarile cu politistii ca"insotitori", cu amenzile pregatite, le creeaza o stare de anxietate fara precedent. Unde sunt respectul si consideratia pentru batranii nostri? Vrem dreptate pentru batranii Romaniei! Cerem guvernantilor sa opreasca acest experiment facut pe pielea celor care au lasat Romania fara datorii", a declarat George Simion, copresedinte AUR.

Alianta pentru Unirea Romanilor este cea mai recenta formatiune inscrisa in Registrul partidelor si a fost lansata formal la Alba Iulia, pe 1 decembrie.AUR sustine revenirea la romanism si o societate romaneasca in care dreptatea sa fie cel mai important reper.


16 aprilie 2020

CONTACT:

Telefon: +40 (723) 590742/E-mail: info@partidulaur.ro/Adresa: Strada Traian 168, sector 2, Bucuresti

0 comentarii2142 vizualizări17 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0