Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Streinu-Cercel: demisia sau demiterea!

Partidul A.U.R. solicita demisia sau demiterea domnului Streinu-Cercel din orice functie publica detinuta. Prin declaratiile si propunerile stupefiante facute de-a lungul timpului care au culminat cu planul "Vacanta mare" facut public in aceste zile si care prevede oprirea totala a tarii timp de 3-4 luni si instituirea unui "guvern anti-pandemie", ilegitim, nedemocratic si neconstitutional, acest om s-a discreditat definitiv.

Streinu-Cercel nu este la primul derapaj de acest fel, ci are o lunga istorie de declaratii publice nefondate, contrazise de realitate sau chiar de propriile declaratii ulterioare.

Streinu-Cercel declara in februarie 2020 ca SARS-CoV-2 este de 10 ori mai slab decat gripa, fapt ce a creat false asteptari in randurile publicului, multi oameni, poate chiar autoritati publice minimalizand importanta noului coronavirus.

Streinu-Cercel a creat o psihoza publica cu ani in urma cand a declarat ca virusul gripei aviare AH1N1 va produce zeci de mii de morti, lucru care nu s-a intamplat. Asa cum tot declaratiile lui au creat isterie cu privire la gripa aviara. Pentru toate aceste pericole supra-estimate sau inchipuite statul roman a cheltuit milioane de euro pe tratamente cumparate de la partenerii de afaceri ai lui Streinu-Cercel.

Streinu-Cercel a declarat in trecut un numar dublu de persoane infectate cu HIV doar pentru a putea manipula sute de milioane de euro fara justificare reala in calitate de coordonator al programului national anti-HIV/SIDA, lucru condamnat si de ambasadorul SUA in Romania din acea vreme, domnul Michael Guest.

Nu in ultimul rand, Streinu-Cercel a fost unul din cei care au contribuit din plin la destructurarea Institutului Cantacuzino, pentru ca Romania sa ramana fara alternativa in privinta vaccinurilor si astfel, sa ajunga la mana marilor producatori internationali.

Streinu-Cercel si-a construit o avere greu de estimat prin minciuna, coruptie si producerea de psihoze publice. Acest om nu a actionat in interesul cetatenilor romani si nici al Romaniei, ci doar in interes personal si in interesul marilor producatori de vaccinuri si medicamente al caror exponent este.

Prin declaratiile iresponsabile, lipsite de fundament stiintific, dar care produc in final umflarea conturilor sale personale, Streinu-Cercel este un pericol public pentru sistemul de sanatate publica din Romania.

Alianta pentru Unirea Romanilor roaga toti ziaristii responsabili din Romania sa nu mai contribuie la mediatizarea ideilor acestui impostor periculos.

Streinu-Cercel trebuie sa plece intr-o vacanta definitiva din orice functie publica!

 

www.partidulaur.ro 

21 aprilie 2020

0 comentarii1911 vizualizări21 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0