Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Presedintele Iohannis se "lupta" doar cu cateii sau se ia si de dulai?

Partidul A.U.R. atrage atentia autoritatilor statului, in special Presedintelui Klaus Iohannis, ca prolifereaza provocarile extremistilor maghiari. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a postat recent pe o retea de socializare imaginea unei harti a Ungariei Mari care include si Transilvania.

Dupa ce s-a luptat "vitejeste" cu PSD pe tema autonomiei asa-numitului, dar inexistentului "Tinut Secuiesc", Presedintele Romaniei Klaus Iohannis pare a trece cu vedea derapajele iredentiste venite de la cel mai inalt nivel din tara vecina.

"PSD s-a obisnuit sa faca diverse trocuri si intelegeri politice cu UDMR, fapt ce il califica drept partidul cozilor de topor. Intrebarea este de ce Klaus Iohannis nu ataca frontal problema si nu ia atitudine fata de manuitorii cozilor de topor?" a declarat George Simion, co-presedinte al A.U.R..

Varful de lance al iredentismului maghiar din Romania este UDMR. Aceasta entitate promoveaza periodic proiecte de lege contrare Constitutiei Romaniei, indreptate impotriva caracterului unitar, national, suveran si indivizibil al statului roman. Aceasta grupare anti-constitutionala trebuie combatuta si sanctionata, iar provocarile venite de la Budapesta nu trebuie sa ramana fara raspuns.

Partidul A.U.R. cere Presedintelui Romaniei si Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei sa ia pozitie fata de provocarile Budapestei.

 

www.partidulaur.ro 

06 mai 2020

 

0 comentarii2849 vizualizări07 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0