Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Legea Pensiilor a fost adoptata ilegal in Parlament

Pe langa faptul ca Legea Pensiilor a fost adoptata ilegal in Parlament prin cea mai mare si evidenta frauda dintr-o tara democratica, dupa o hotie  marca Roberta Anastase, am asistat cum destinele a 6 milioane de pensionari, in fapt parintii si bunicii nostri, au fost   tranzactionate pe altarul acordului cu FMI. Nu era de ajuns batjocura la care sunt supusi pensionarii de catre Guvernul Boc, prin toate masurile antisociale din ultima perioada, ca a trebuit sa il vedem pe ministrul Ioan Botis cum asigura natiunea ca transa de imprumut cu FMI a fost salvata dupa ce legea a trecut prin Parlament, cu niste prevederi de-a dreptul umilitoare pentru o treime din populatia tarii.

Daca actualii guvernanti ar avea vreun dram de bun simt, desi ne-am pierdut demult aceasta speranta, atunci ar renunta la dezmatul pe bani publici practicat cu orice prilej bun de a vamui orice investitie. I-am crede pe actualii guvernanti daca nu ar exista in propria lor ograda investitii de 35 de milioane de euro pentru fantani arteziene vorbitoare, cruci de sute de mii de euro, scene de alte milioane, patinoare umflate la pret, insa actuala putere si-a facut un obicei din a umili categorii sociale, sub pretextul crizei si a deficitului bugetar, in timp ce tot ce inseamna protejat portocaliu prospera.

Ne vedem obligati sa-l dezamagim din nou pe Ioan Oltean si ii transmitem ca nu numai ca nu ne mandrim ca un bistritean a ajuns ministru, ci, mai degraba, asistam cum acesta practica cea mai crunta politica de saracire a bugetarilor din perioada postdecembrista. Optimisti din fire, credem ca Ioan Oltean va ajunge in opozitie mult, dar mult mai devreme decat cei 20 de ani pe care si-i propunea si il asiguram ca mai bine  nu solicitam pozitii ministeriale decat sa trimitem performeri de genul lui Ioan Botis.

Cat despre onestitatea cu care s-a adoptat legea pensiilor in Parlament, reclamata de catre ministrul Botis, camerele de luat vederi si realitatea din sala sunt mai mult decat evidente, ceea ce nu face decat sa confirme nu ca ministrul are orbul gainilor, ci crede, in solidar cu partidul sau, ca pot lua de prosti 23 de milioane de romani.i

PSD va ataca la Curtea Constitutionala actual forma a legii, vom depune plangere penala impotriva Robertei Anastase, iar pe cei doi Ioni, Botis si Oltean, ii lasam sa se laude unul pe celalalt, pentru ca sunt singurii care o mai fac, prestatiile lor publice neavand nimic de-a face cu onestitatea clamata.

 

Biroul de presa PSD BN

0 comentarii2821 vizualizări21 septembrie 2010




rss 2.0
rss 2.0