Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Campionat de fotbal liberal in comuna Uriu. Organizatia de cartier Dragos Voda a PNL Bistrita.

Organizatia Locala PNL Uriu a organizat duminica, 03.07.2011, la initiativa presedintelui Gheorghe Danci, un campionat de fotbal la care au participat 8 echipe liberale.

                        In fruntea clasamentului s-a situat "Victoria Uriu’’, urmata de "Victoria Cristesti’’, iar un premiu special pentru fair-play a fost acordat echipei "Spicul Ilisua’’.

                        Cupa si diplomele au fost inmanate de cei doi vicepresedinti ai Biroului Politic Teritorial prezenti la eveniment, Stelian Dolha,  respectiv Ioan Denes. 

 

                                                                                                                 Biroul de presa al PNL BN

 

 

 

In cadrul sedintei Biroului Politic Municipal Bistrita al PNL, din data de 04.07.2011, s-a constituit Organizatia de cartier Dragos Voda.

               Presedinte responsabil al acestei formatiuni a fost numit dl. Budurlean Valentin, secondat de urmatorii membri ai biroului: Bria Ioan Aurelian, Conon Valentin, Budurlean Mirela Valentina si Zogorean Petrica.

               Principala misiune a organizatiilor de cartier ale Biroului Politic Municipal Bistrita al PNL, este de a prelua problematica specifica din zona arondata si a o transmite spre rezolvare reprezentantilor nostri din Consiliul Local.

               In acest fel, in  limita atributiilor pe care reprezentantii PNL le au in cadrul Primariei Bistrita, ne facem datoria de a prelua nemultumirile cetatenilor si a le face cunoscute, in vederea solutionarii.

Biroul de presa al PN L BN

0 comentarii2835 vizualizări05 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0