Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Citu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Nu vei vinde. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Dupa imprumuturile uriase de 30 de miliarde de euro, facute anul trecut, Citu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

 Vrea sa vanda - PE NIMIC! - cele mai puternice si mai rentabile companii de stat! Tot ce a ramas mai valoros in patrimoniul statului roman, companii cu profituri de miliarde de lei!

 Au incercat sa faca asta si anul trecut! Nu le-a mers! Si acum ne vom opune, cu toate fortele! Proiectul lui Citu, de abrogare a Legii initiate de PSD si votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzactii cu activele statului, nu trebuie sa treaca!

 Romania trebuie sa actioneze la fel ca celelalte state europene - Germania, Franta, Polonia, Ungaria, tari care isi protejeaza companiile strategice in aceasta perioada de criza provocata de pandemie!

 

PSD BN

0 comentarii2793 vizualizări17 ianuarie 2021




rss 2.0
rss 2.0