Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
PSD continua lupta pentru cresterea alocatiilor copiilor si-i cheama alaturi pe totii romanii!

PSD a lansat o campanie online prin care oricine sa se poata adresa parlamentarilor puterii si sa le ceara sa voteze amendamentul PSD la buget. A ramas ultima solutie prin care, practic, totii copiii din Romania sa primeasca ceea ce li se cuvine prin legea adoptata de PSD, care dubla toate alocatiile.

 Scrie-le Parlamentarilor din Bistrita-Nasaud aflati la guvernare si intreaba-i chiar tu de ce nu au prevazut in bugetul pe anul 2021 dublarea alocatiilor copiilor, conform promisiunilor:https://www.psd.ro/alocatii/.

 Amendamentul PSD prevede majorarea alocatiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevazut initial in Legea dublarii alocatiilor nr. 14/2020.

 Astfel, alocatiile ar urma sa creasca dupa cum urmeaza: 

  • De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii intre 2 si 18 ani;
  • De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.

 

Chiar daca PSD este in opozitie si nu are majoritatea in Parlament, face tot ce-i sta in putinta pentru interesul copiilor si cere inca odata parlamentarilor coalitiei sa dea dovada de umanitate si sa nu-i pedepseasca pe copii, asa cum ii pedepsesc deja pe pensionari, pentru greselile si ineficienta guvernarilor Orban si Citu.

 

Fiecare minciuna privind majorarile alocatiilor inseamna pentru multi copii condamnarea la saracie, pentru unii inseamna chiar condamnarea la foame si la sanatate precara.

 

Iar fiecare dintre acesti copiii, condamnati la subdezvoltare de Guvernul Austeritatii, isi rateaza sansele de a-si pune in valoare potentialul enorm pe care orice copil il are la inceput de viata.

 

Toate aceste sanse ratate ale copiilor de azi, condamnati la saracie, inseamna mai multe sanse ratate de Romania in viitoarele decenii.

 

Copii sunt viitorul nostru! Cum ne crestem copiii, asa va arata viitorul!

 

 

 

0 comentarii1274 vizualizări26 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0