Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Drumul Expres Bistrita-Cluj scos din Planul National de Redresare si Rezilienta!

"Multumim" Parlamentarilor PNL si USR Plus de Bistrita-Nasaud pentru scoaterea Drumului Expres Bistrita-Cluj din Planul National de Redresare si Rezilienta! Atat s-a putut!

Am auzit inca de la alegerile locale cat de infloritoare va fi Bistrita cu primar liberal si cum judetul nostru va avea sansa sa se dezvolte cu deputati PNL

 Acum ei sunt "la butoane" si guverneaza oamenii de pe Facebook (USR+) sau cu incompetenta si orgolii politice (PNL).

Robert Sighiartau se lauda in noiembrie cu doua proiecte importante pentru judetul nostru: Drumul Express Bistrita-Dej-Cluj si Pepiniera de la Sarata.

  Acestea au disparut din lista noului PNRR! Lupul in haine de oaie a aratat acum ca ori are ZERO influenta in partid, ori nu se zbate pentru Bistrita deloc!

Iar cei #DeDreapta au aratat ca au interes ZERO pentru cetateni si incearca sa ne convinga ca toate taierile sunt spre binele nostru.

Mai multe informatii pe https://bistritabusiness.ro/exclusiv-drumul-expres-bistrita-cluj-estimat-la-568-mil-euro-a-disparut-din-lista-noului-pnrr/?fbclid=IwAR3I5Ztan0fgx-ZHKQOnrWHt19LfBNq7DZ32_RNG9gcX98Azh3QSVE2bUU4


Bogdan Ivan Gruia

 

 

.

 

 

Domnule primar...ingrijorarea dumneavoastra este apa de ploaie! Va urcati in masina, in avion si direct la minister, la Orban, la Citu, pentru ca, in caz ca nu stiti, sunteti la guvernare cu USR.

Nu incalzeste pe nimeni aruncarea pisicii in alte ograzi, nu intereseaza pe nimeni explicatiile.

Atat v-ati laudat cu acest drum in campanie ca acum zau, ati cazut de pacalici, impreuna cu Robert Sighiartau.

Asta e tot ce puteti, ingrijorari si lamentari?!

Tineti-va macar o data de cuvant, nu ne intereseaza macelul din partidul vostru!


 

Daniel Suciu

 

 

 

 

 

0 comentarii1253 vizualizări23 martie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0