Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Baconschi si PDL stiu ca vor pierde alegerile asa incat se pregatesc sa fure masiv voturi. Cristian Preda, utecistul ajuns ideolog de partid, e deranjat ca mai exista voci care nu se inchina partidului unic.

Anuntul facut de Teodor Baconschi privind asumarea de catre PDL a legii votului prin corespondenta inseamna ca puterea a renuntat sa mai spere ca ar putea castiga alegerile asa incat a trecut la planificarea furtului de voturi.  

Legea votului prin corespondenta, venita din partea lui Baconschi, cel care a reusit sa-i aduca lui Basescu un vot la trei secunde in Ambasada de la Paris, reprezinta o desavarsire a falsificarii alegerilor, operata in strainatate pentru a putea scapa de verificari.

Legea votului prin corespondenta este gandita din start ca furt calificat si va reprezenta sfarsitul democratiei prin vot in Romania. Prin aceasta lege, puterea isi va numara cate voturi va dori, fara niciun control democratic. Promovarea acestui act normativ este echivalenta cu anularea alegerilor sau cu desfiintarea Parlamentului. Singurii care vor mai conta in Romania daca se aplica aceasta lege sunt serviciile secrete care vor controla procesul de inventare de voturi.

Romania trebui sa spuna NU pierderii dreptului la alegeri libere si democratice, ultimul ramas si singurul care o mai poate scapa de dictatura si saracie.

 Bogdan Diaconu, vicepresedinte PC.

 11.07.2011 - Biroul de presa        

 

 

Reactiile lui Cristian Preda vis-a-vis de Partidul Conservator denota spaima utecistului de succes ajuns ideolog de partid care observa ca mai exista voci care nu se inchina partidului unic, PDL. Cristian Preda a trecut foarte usor de la odele inchinate PCR la cele inchinate PDL, asa ca nu poate suporta constiintele libere care apara valorile nationale si dreptul la democratie.

          Il anuntam pe Cristian Preda, ca, desi e profesor de stiinte politice, a lipsit de la cursurile in care se spune clar ca democratia inseamna pluripartidism si multitudine de opinii. Dar domnul Preda a fost format in perioada in care democratia era "populara", lucru care se vede din felul in care se inchina PDL-ului si Conducatorului unic.

          Vocile care apara democratia nu sunt "radicale" decat pentru dictatori. Inteleg asadar ca domnul Cristian Preda se inspira din viata si opera tiranilor care chiar ii impuscau pe "radicalii" care cereau libertate si dreptul la opinie. Ce solutie propuneti impotriva "radicalilor" care nu fac apologia partidului unic, ca dumneavoastra, domnule Preda?

       Biroul de presa

 

 

0 comentarii2702 vizualizări12 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0