Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Administratia presupune gasirea de solutii, nu gargara si amatorism.

Dupa ce am vazut rezultatul catastrofal al cositului de dimineata pana seara invocat ieri in conferinta de presa, domnul primar Turc mai jigneste inca o data inteligenta bistritenilor. Ne propune, senin, sa incalcam legea si sa votam dupa cum ne taie capul dupa care varianta a PUG-ului se va lucra in viitor, de parca respectarea legii este optionala sau la alegere. Cam mare gafa pentru un jurist cu pretentii!

De asemenea, din nepricepere, indolenta sau iresponsabilitate, majoritatea PNL-USR a renuntat la proiectul Centrului Intermodal, fara o dezbatere publica asa cum a promis, fara sa incerce macar modificarea proiectului daca se impunea, de parca ne permitem fuduli sa dam cu piciorul la o finantare de 8.6 milioane de euro, pentru ca un prieten de-al primarului nu stie unde sa isi cumpere casa.

Administratia presupune gasirea de solutii, nu gargara si amatorism. Credem ca sintagma "activitate din birou" i se potriveste cel mai bine chiar domnului primar, care, in afara de a renunta sau critica proiectele semnate de fosta administratie, nu a reusit sa obtina finantare pentru niciun proiect de anvergura al orasului nostru.

Totusi, toaleta pentru confortul propriu nu poate fi trecuta la realizari, la fel cum nu poate fi trecuta nici iarba de un metru din oras. Deocamdata, singurele investitii care se deruleaza in oras, si nu putine, nu ii apartin domnului primar Turc, desi, suntem convinsi ca nu va avea nicio problema sa taie voios panglici.

Domnule primar, au trecut 9 luni de cand sunteti la carma municipiului si, deocamdata, aveti un bilant subtire rau de tot!

 

 

 

Biroul de presa PSD Bistrita

08.06.2021

 

0 comentarii3122 vizualizări08 iunie 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0