Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 17 Septembrie 2021 - 14587
Nici anul acesta nu au lipsit ghiozdanele echipate!

UDMR organizatia judeteana Bistrita-Nasaud a impartit ghiozdanele scolare cu cateva zile inainte de inceperea noului an scolar intr-un cerc mai restrans fata de anii precedenti, avand in vedere restrictiile in vigoare pentru prevenirea virusului covid19.

 Din anul 2010 UDMR desfasoara programul Ghiozdanul scolar, care consta intr-un ghiozdan echipat cu rechizite scolare pentru fiecare elev care incepe clasa pregatitoare la sectia maghiara. Anul acesta aproximativ 100 de elevi din judetul Bistrita-Nasaud, inscrisi la sectia maghiara, s-au putut bucura de cadoul de inceput de an scolar, care a fost achizitionat datorita UDMR organizatia judeteana Bistrita-Nasaud din judet, cu sprijinul financiar oferit de catre Asociatia Rákóczi, Fundatia Communitas, UDTM Bistrita si reprezentantii uniunii in consiliile locale.

 Ghiozdanele au fost impartite in: Bistrita, Beclean, Ciresoaia, Uriu, Matei, Bozies, Nuseni, Vita si Tigau. Din partea organizatiei judeteana a fost prezenti Décsei Atilla, subprefect si presedintele UDMR BN, Antal Attila, consilier judetean si director adjunct al Colegiului National Andrei Muresanu din Bistrita, Kovács Zsolt, inspector scolar pentru minoritati nationale, Zoltán-Sipos Tímea, presedinte executiv UDMR BN, Máthé Loránd,  presedinte executiv UDTM BN si Parti Ioan, vicepresedinte executiv, care au impartiti ghiozdanele alaturi de invatatoare, directori si reprezentantii UDMR in consiliile locale. 

 

UDMR BN ureaza elevilor si profesorilor un an scolar plin de reusite!

 

 

 

Biroul de presa UDMR BN

 

 

0 comentarii791 vizualizări10 septembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0