Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Congres penal la Romexpo.

Presedintele Iohannis incalca Constitutia prin sustinerea fatisa a candidatului Citu, iar Florin Citu incalca legea prin mituirea primarilor PNL. Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) deplange paralizia institutiilor statului in fata unei actiuni evidente de dare de mita a candidatului la sefia PNL, Florin Citu, si atrage atentia asupra incalcarii Constitutiei de catre Klaus Iohannis, prin sustinerea unui om politic la presedintia unui partid.

 

"De cateva luni, o tara intreaga este blocata de Congresul PNL. Toate autoritatile sunt in stand-by, in asteptarea deznodamantului de sambata. Dar disperarea este atat de mare, incat Iohannis insusi a ajuns sa dea declaratii de sustinere a candidatului Florin Citu si sa anunte ca va fi prezent la eveniment, pentru a transmite un mesaj clar inclusiv de acolo. De cealalta parte, Citu foloseste resursele din bugetul public pentru a-si cumpara voturile in vazul tuturor, fara nicio rusine. Guvernul i-a anuntat recent pe primari ca vor primi bani suplimentari pentru proiecte si salarii, neprevazuti in bugetul pe 2021, fix in preajma alegerilor interne din PNL. Totul trebuie sa lucreze in favoarea lui Citu si pare ca nimic altceva nu mai conteaza: Constitutie, legi, bun simt", a declarat deputatul George Simion, co-presedinte AUR.

 

"La PNL are loc nu un festival al democratiei, ci un festival al penalilor. Cerem DNA si altor organisme cu rol de investigare sa iasa din amorteala, sa se autosesizeze si sa ancheteze posibilele fapte de coruptie savarsite de Florin Citu. Citu are antecedente penale, este un fost puscarias, iar conduita sa pare ca nu s-a schimbat foarte mult de atunci. In ce-l priveste pe presedintele Iohannis, acesta a incalcat cu buna-stiinta Constitutia si o face cu indrazneala, pentru ca se bazeaza pe non-combatul PSD", a precizat senatorul Claudiu Tarziu, co-presedinte AUR.

 

 

                                                                                                                   23 septembrie 2021

 

0 comentarii3185 vizualizări23 septembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0