Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
COMUNICAT DE PRESA - PROTEST

Filiala judeteana a Partidului Romania Mare,Bistrita Nasaud, protesteaza impotriva declaratiilor aberante si defaimatoare ale iresponsabilului europarlamentar ajuns pe acest post cu ajutorul nemijlocit al lui T.B.si al PDL. Astfel acest sinistru personaj , care detine functia de vicepresedinte al  Parlamentului European, a declarat simbata la Tusnad, ca "Romania duce o "politica de colonizare ortodoxa a Transilvaniei" si a precizat ca maghiarii nu au putut obtine, in 20 de ani, autonomia pe care si-o doresc. Acesta a adaugat ca Romania trece printr-o perioada "postsecurista", fapt care ingreuneaza situatia maghiarilor din zona. "In 20 de ani nu am reusit sa obtinem nimic important din punct de vedere strategic, sintem intr-o tranzitie postcomunista, mostenirea Trianonului, mostenirea comunismului ne blocheaza". "In Romania nu sintem nici in perioada postcomunista, ci doar in perioada postsecurista", a declarat Laszlo Tökes, conform traducerii oficiale. Vicepresedintele Parlamentului European l-a atacat, de asemenea, pe presedintele Traian Basescu, pentru ca a propus un proiect de reorganizare teritoriala care "ataca maghiarii" si a mentionat ca nu exista cale de compromis in aceasta chestiune. "Prin reorganizarea teritoriala surprinzatoare, Traian Basescu, oaspetele nostru de anul trecut, si partidul majoritar, sub pretextul regionalizarii europene, ne ataca impreuna cu UDMR, care e aliat. Nu e loc pentru compromis, acest loc liber de linga mine (cel pe care a stat la editiile de anii trecuti presedintele Traian Basescu) imi spune ca nu sintem apti de compromis", a afirmat sinistrul personaj.

    Credem ca a sosit momentul ca factorii responsabili sa se autosesizeze si sa actioneze potrivit legilor din Romania. Nu e pentru prima data cind respectivul personaj aduce atingere grava imaginii poporului roman si integritatii teritoriale. Pentru niste amarite de voturi care sustin un Guvern muribund, iredentismul revansard al unora, zburda in voie. Pentru toti pasii facuti impotriva Romaniei  si in defavoarea romanilor sunt responsabile toate guvernele ce s-au perindat dupa lovitura de stat din decembrie 1989.

Doamne ocroteste-i pe ROMANI !

 

Bistrita 25 iul.2011        Biroul de presa al filialei PRM,Bistrita Nasaud.

0 comentarii2779 vizualizări25 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0