Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Fapte, nu vorbe.

Joi, 28 iulie 2011, la sediul Partidului Ecologist Roman din Calea Victoriei 91-93,  a avut loc o conferinta de presa, sustinuta de conducerea partidului. Presedintele partidului, Danut Pop a abordat subiectul alegerilor partiale pentru Camera Deputatilor din colegiul 2 Baia Mare, ce vor avea loc pe data de 21 august 2011. Domnia sa a mentionat faptul ca domnul Mircea Dolha este membru si candidatul PER la aceste alegeri, orice speculatie pe aceasta tema fiind de neacceptat. De asemenea, presedintele Danut Pop a atras atentia asupra faptului ca Partidul Ecologist Roman se va confrunta cu "doua masinarii politice de vot" care vor face toate demersurile posibile pentru a castiga acest Colegiu. Mesajul lui Mircea Dolha, "Fapte, nu vorbe" ar trebui sa determine electoratul baimarean sa fie prezent pe 21 august la vot.

            Campania electorala a reprezentantului PER, Mircea Dolha va fi condusa de catre Presedintele PER, Danut Pop si Presedintele Executiv PER, Razvan Ioan Paunescu, care vor fi prezenti in Colegiul 2 Baia Mare incepand cu data de 6 august a.c. 

            Academicianul Razvan Theodorescu a propus alegerea unui nou brand pentru Romania, "Romania - O Europa in miniatura" care sa reprezinte in putine cuvinte totul despre tara (cultura, istorie, arhitectura, traditii, religie, etc.).

            Prim-vicepresedintele PER, Viorel Pana a solicitat Prefectului Capitalei, domnului Mihai Atanasoaie sa actioneze in Contencios Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti din data de 27 iulie 2011, hotarare ce vizeaza majorarea gigacaloriei cu 37% fara TVA. Viorel Pana a argumentat Legea Energie Termice 328/2006 si Legea Energiei Electrice nr.13/2007 care prevad in mod imperativ transparenta si evidentierea analitica a tuturor elementelor de cost care conduc la cresterea preturilor. Faptul ca Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti nu a avut avizul Comitetului Municipal al Energiei este un alt element in sustinerea demersului PER. Lipsa unei strategii energetice pentru Capitala si nepunerea in aplicare a  "Strategiei Energetice a Municipiului Bucuresti" aflat pe masa Primarului General inca din 2008, demonstreaza faptul ca asistam la o continuare a proliferarii minciunilor si la acoperirea gaurilor din sistemul energetic bucurestean, prin suportarea ineficientei activitatii Primariei de catre populatia bucuresteana.

            Reprezentantii conducerii PER solicita Prefectului Municipiului Bucuresti, Consiliului General al Municipiului Bucuresti si Primarului General al Bucurestiului sa respecte legislatia in vigoare cu privire la stabilirea pretului gigacaloriei.

            In continuare, vicepresedintele PER, Radu Balaban aduce in discutie datoriile ce trebuiesc recuperate de statul roman  in urma vanzarii Rompetrol catre compania KazMunayGas.

 

Biroul de presa PER.

 

 

 

Catre,                                                                            Nr. 46 din 28.07.2011

Dl. Mihai-Cristian ATANASOAIE - PREFECT Municipiul Bucuresti

 Stimate Domnule Prefect,

          Partidul Ecologist Roman (PER) a luat cunostinta de Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti din data de 27 iulie 2011, cu privire la majorarea pretului gigacaloriei cu 37% si va solicita avand in vedere Legea Energiei Termice 328/2006 si Legea Energiei Electrice 13/2007, precum si "Strategia Energetica a Municipiului Bucuresti", actionarea in Contencios Administrativ a hotararii mai sus mentionate.

 Cu multumiri,

 Viorel Marian Pana,

Prim-vicepresedinte PER

 

0 comentarii2793 vizualizări29 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0