Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 16 Mai 2022 - 14587
Prevenirea furturilor din autoturisme - sfaturi.

Numarul tot mai mare de autoturisme din municipiul Bistrita, parcarile tot mai aglomerate, dar mai ales neglijenta manifestata de posesorii de autoturisme sunt pentru hoti un bun prilej pentru a actiona in consecinta.  Politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii atentioneaza proprietarii de masini: hotii isi urmaresc potentiala victima si profita de un moment de neatentie din partea ei, pentru a sustrage bunuri ramase in autoturism. 

 Politistii de prevenire va recomanda ca  ori de cite ori parasiti autoturismul, fie si pentru cateva minute, mai ales in zone aglomerate, sa va asigurati ca acesta are toate portierele incuiate, geamurile ridicate si- cel mai important- ca nu ati lasat la vedere bunuri (genti, posete, borsete, telefoane mobile, laptopuri, tablete, echipamente sau scule electrice etc).

 Nu lasati in torpedoul masinii documente, obiecte personale, sau ale autoturismului.

 Aveti in vedere ca in astfel de situatii  hotii actioneaza intr-un timp foarte scurt, iar sansele sa fie observati sau deturnati din aceste activitati sunt reduse.

 De multe ori, pentru a comite furtul, hotul provoaca distrugeri ale masinii (sparge geamul sau forteaz portiera) marind astfel valoare pagubei., iar  prejudiciul cauzat  poate fi mai mare decat valoarea bunului sustras.

 

Nu uitati: PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA!

 

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=eirybLDYV8w

0 comentarii1148 vizualizări06 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0