Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 06 Iulie 2022 - 14587
"Am pledat in numele Romaniei si al tinerilor din tara noastra pentru drepturi ale tinerilor".

Aceasta saptamana am reprezentat Romania si PSD la Forumul Mondial al Tinerilor Parlamentari, organizat in Egipt de Uniunea Inter-Parlamentara Mondiala. Am pledat in numele Romaniei si al tinerilor din tara noastra pentru drepturi ale tinerilor, acces la educatie, infrastructura IT si bugete crescute pentru cercetare&dezvoltare. In calitate de Vicepresedinte a Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informatiei si comunicatii am pledat pentru alocari suplimentare din partea Comisiei Europene pentru cercetarea unor noi tehnologii si pentru tranzitia verde digitala!

Ma bucur ca in urma discutiilor pe care le-am purtat cu Presedintele UIP, Dl. Duarte Pacheco, s-a luat in calcul recomandarea de a se sustine la nivel mondial o alocare de cel putin 3% din PIB pentru cercetare si dezvoltare.

Din delegatia Romaniei au facut parte colegii mei deputati Cristina Dumitrache (PSD) si Alexandru Popa (PNL).

Romania poate fructifica oportunitatile date de schimbarile mondiale prin implicarea tinerilor capabili in deciziile politice majore! Am mare incredere in generatia noastra si in ideile care pot aduce prosperitatea pentru cat mai multi dintre romani!

 

Bogdan Ivan Gruia

 

0 comentarii1582 vizualizări20 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0