Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 06 Iulie 2022 - 14587
Guvernul sa vina in fata Parlamentului cu modificarile la Codul Fiscal.

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) solicita Guvernului Ciuca sa renunte la utilizarea excesiva si nejustificata a ordonantelor de urgenta si sa vina in fata Parlamentului cu modificarile propuse la Codul Fiscal.  "Coalitia toxica PSD-PNL-UDMR are o majoritate confortabila in forul legislativ si trebuie sa-si asume schimbarile preconizate, nu sa evite dezbaterea publica si sa fuga de romani. In plus, masurile vor intra in vigoare abia de la inceputul anului viitor. Care-i graba? Observam si de aceasta data, din pacate, o tendinta de militarizare foarte periculoasa intr-un stat democratic: Parlamentul sa detina doar un rol decorativ", a declarat presedintele George Simion.

 "Guvernul prefera ordonantele de urgenta in detrimentul legiferarii normale, ceea ce nu este normal. Nu este vina noastra, a Opozitiei, ca discutiile privind modificarile la Codul Fiscal treneaza de luni de zile si ca se incheie sesiunea parlamentara in curand. Democratia nu trebuie sa aiba de suferit din pricina neintelegerilor dintre PSD si PNL. Daca cele doua partide nu se mai inteleg, sa se desparta si mergem la alegeri anticipate", a afirmat Claudiu Tarziu, liderul grupului AUR din Senat.

 Coalitia de guvernare incearca de luni de zile sa ajunga la un consens in privinta modificarii Codului Fiscal. Liderii PSD si PNL nu se inteleg cu privire la o serie de aspecte, iar graba cu care trateaza acum aceste modificari reflecta amatorismul si lipsa de respect fata de democratie.                                                                                 

 

20 iunie 2022

 

0 comentarii1162 vizualizări21 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0