Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Eurodeputatul Victor Negrescu a participat la Transatlantic Week, in Washington.

Europarlamentarul roman, Victor Negrescu, a participat la unul dintre cele mai importante forumuri de cooperare intre Statele Unite si Uniunea Europeana, Transatlantic Week, organizat in aceasta saptamana la Washington. In acest context, s-a intalnit si a discutat cu doi dintre politicienii cu experienta din capitala Statelor Unite, membri ai Camerei Reprezentantilor, republicanul Darin LaHood si democratul Jim Costa.

"Contextul actual reprezinta o ocazie fara precedent in ultimii ani pentru a intari relatia dintre Statele Unite si Uniunea Europeana. Avem valori, asteptari si obiective comune care pot sta la baza unui parteneriat solid pe componente precum zona de securitate si aparare, agricultura sau energie, digital si educatie.

Am prezentat partenerilor nostri americani intentia Romaniei, si in mod special a Partidului Social Democrat, ca tara noastra sa devina un hub pentru dezvoltarea si stabilitatea regiunii. Am detaliat eforturile noastre depuse in acest context, potentialul Romaniei, mai ales pe zona de energie, agricultura si digital, si am subliniat importanta comunitatii romanesti in Statele Unite, precum si a investitiilor si prezentei americane in Romania", a declarat eurodeputatul social-democrat, Victor Negrescu.

Reprezentantul Romaniei in Parlamentul European este membru in Reteaua pentru Politici Transatlantice, la originea retelei transatlantice a parlamentarilor sub 40 de ani, promotor al cooperarii pe zona digitala intre cele doua parti si beneficiar al unui program al Departamentului de Stat al Statelor Unite specializat in politica americana.

 

 

0 comentarii2842 vizualizări21 iulie 2022
rss 2.0
rss 2.0