Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Congresul National Extraordinar al Partidului Verde din 03.09.2022, Bucuresti, Sala Dalles.

Partidul Verde (Verzii) incepe pe 3 septembrie 2022 un nou drum politic. O noua echipa, un nou leadership! Un nou Program politic, de centru-stanga! O noua abordare! La Sala Dalles din Bucuresti, bulevardul Nicolae Balcescu nr 18, incepand cu orele 12,00 va avea loc Congresul Extraordinar al Partidului Verde (Verzii) cu participarea a aproximativ 350 de persoane, delegati si invitati din organizatiile teritoriale ale partidului, invitati din tara si strainatate.

Vor fi supuse spre dezbatere si adoptare un nou statut, un nou program politic si o noua echipa de conducere formata din 31 de persoane.

Vor fi prezentate cu aceasta ocazie mesaje ale copresedintilor Partidului Verde European,  ale europarlamentarilor verzi, liderilor de partide verzi din regiune, reprezentantilor societatii civile din Romania.

Partidul Verde (Verzii) reprezinta singura formatiune politica din Romania, membru  cu drepturi depline in familia verzilor europeni, fapt reconfirmat la recentul Consiliu European al Verzilor, desfasurat la Riga. La nivelul Parlamentului European,  Verzii (Greens/EFA) constituie la acest moment a patra forta politica, grupul fiind format din 74 de eurodeputati.

Evenimentul de la Salla Dalles va fi prezentat de jurnalistul Marius Vintila.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi la acest Congres Extraordinar!

E timpul pentru o miscare verde competitiva in Romania!

 

Va multumim!

 

Comitetul de Organizare al Congresului Extraordinar al Partidului Verde

Bucuresti 20 august 2022

 

Pentru detalii va stam la dispozitie la tel. 0742363389

 

 

Biroul de presa al Partidului Verde

www.partidulverde.ro

https://www.facebook.com/Partidul.Verde

 

0 comentarii3101 vizualizări22 august 2022
rss 2.0
rss 2.0