Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Basescu nu-si mai suporta propriul popor

Gestul iresponsabil de a renunta la serviciile Politiei Rutiere si ale Jandarmeriei ne arata un Traian Basescu care nu numai ca a pierdut controlul asupra situatiei dificile in care se afla tara, dar si-a pierdut controlul si asupra propriilor reactii fata de poporul pe care ar trebui sa-l slujeasca. Basescu trebuie sa realizeze ca, intr-o democratie castigata cu sange in 1989, nu poporul este in slujba sa, desi si-ar dori acest lucru, ci presedintele este in slujba poporului. Basescu vrea de fapt sa puna la colt Politia si Jandarmeria pentru a-i speria pe romanii care ar mai indrazni sa protesteze.

Traian Basescu vrea sa se razbune pe cei care au indraznit sa isi exprime nemultumirea pentru ca are nevoie de o populatie tacuta, care sa accepte tot ce i se impune fara sa cracneasca. Numai ca poporul roman e nemultumit de prestatia presedintelui Traian Basescu si ar dori sa renunte la serviciile lui.

Gestul presedintelui tarii de a renunta la o institutie legala e periculos pentru viitorul nostru ca democratie. In schimb, imitatia ridicola enuntata de la "inaltimea sa" de premier de catre Emil Boc ni-l prezinta pe acesta in calitatea sa de aghiotant a presedintelui si de clovn de serviciu al Romaniei.

 

Biroul de presa PC

3 commentarii2856 vizualizări27 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0