Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 14 Mai 2024 - 14587
Domnule cancelar, v-am platit lebedele cu lemn, cu banci, cu petrol! N-aveti educatia sa multumiti!

 

Domnule cancelar, v-am platit lebedele cu lemn, cu banci, cu petrol! N-aveti educatia sa multumiti! Pare tot mai evident ca Austria vrea sa dezbine UE. Romania nu mai cerseste atentie. Am dovedit ca suntem responsabili si Austria ne ofera minciuni imbracate in vorbe goale. "Nici peste trei luni, nici peste sase luni", au spus oficialii austrieci. Este echivalentul cu niciodata.
In anii 90 au disparut niste lebede din Viena. Vinovati au fost gasiti romanii. Acum dispar din Romania padurile, petrolul, active bancare. Cine o fi vinovat? Nicidecum Austria.
Stie Austria cate lebede s-au platit din padurile noastre? Sa va dam si gazele din Marea Neagra? Sa va dam gratis tara, viitorul copiilor?
Sau sa va dam un mesaj simplu:
Crescute Redeventele exponential pe petrol. De la sute de milioane profit la o companie furnizoare de combustibili pe an, (de 5 ori mai mare profitul anul asta decat anul trecut), sa ajunga si ceva statului roman.
Analiza pe activele si pasivele bancilor cu capital austriac ce sunt numai pe pierderi in ultimii ani. Saracii de ei, cat voluntariat fac pentru romani.
Exista o vorba in Romania: " Trece lebedele-n zare, cand te uiti ele dispare".
Asa a disparut si bunul tau simt, stimata Austria!

 

 

deputat PSD BN - Bogdan Ivan Gruia

0 comentarii3808 vizualizări08 decembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0