Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Bistrita va avea centura!

Bistrita va avea centura! Prea multe povesti au fost, prea multi s-au opintit de-a lungul anilor din motive politicianiste sa o mute ba in dreapta, ba in stanga. Ne sufocam ca oras fara centura si noi #neamfacutdatoria pentru toti bistritenii, azi fiind semnate contractele pentru SF de catre CNAIR si Ministerul Transporturilor. Multumim tuturor celor ce au pus umarul la acest deziderat comun.

Daniel Suciu

.

 

Centura Bistritei cu inca un pas mai aproape de realizare!

S-a semnat elaborarea studiului de fezabilitate pentru realizarea drumului de mare viteza BAIA MARE - BISTRITA, iar Centura Bistritei este inclusa in:

 Lotul 2 Dej - Bistrita.

Prin elaborarea studiului de fezabilitate se urmareste decongestionarea traficului din oras, reducerea timpilor de parcurs ai autovehiculelor, imbunatatirea conditiilor de circulatie, siguranta rutiera, reducerea emisiilor poluante, raspunzand astfel cerintelor de dezvoltare economica.

Un proiect finantat prin Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Operational de Transport, cu o durata de 18 luni.

Avem nevoie de Centura Bistritei ca de aer si facem tot ce ne sta in putinta ca acest proiect sa devina realitate!

#ContinuamMunca #FapteNuVorbe

Emil Radu Moldovan 

 

.

 

BUGETARE PARTICIPATIVA PENTRU DEZVOLTAREA ORASULUI NASAUD

 PSD Nasaud lanseaza o invitatie publica catre toti cetatenii orasului in vederea implicarii acestora in elaborarea bugetului local. Pentru aceasta, locuitorii orasului Nasaud sunt invitati sa-si expuna problemele cotidiene si sa propuna solutii concrete la solutionarea acestora, solutii care ulterior vor fi sustinute in sedintele de Consiliu Local de catre alesii PSD Nasaud.

Doritorii vor putea telefona, scrie mesaje pe WhatsApp sau pe pagina de Facebook a organizatiei sau vor putea sa-si exprime parerile si ideile la sediul organizatiei de pe Bd-ul Granicerilor, nr. 15 unde vor putea discuta cu membrii marcanti ai PSD, consilierii locali ai PSD Nasaud si consilierul judetean Alin Demian. Prin aceasta initiativa se doreste o schimbare de paradigma a modului in care se realizeaza politicile publice precum si redefinirea rolului pe care cetatenii il detin in arhitectura sistemului politic.

 Impreuna dezvoltam orasul Nasaud, casa noastra!

 

Cu deosebita consideratie,Presedinte PSD Nasaud

Ionela Emilia BIDICA

 

 

0 comentarii3318 vizualizări27 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0