Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 30 Mai 2024 - 14587
ZERO lei de la stat pentru cei care POT sa munceasca, dar nu VOR.

Persoanele care sunt apte sa munceasca, dar refuza acest lucru, nu vor beneficia de ajutorul social, inlocuit cu venitul minim de incluziune! Numai persoanele care cu adevarat nu pot munci vor fi ajutate si sprijinite in continuare.

Este un proiect de lege pe care l-am votat astazi si cu care am venit in fata Dvs in campania din 2020. Cu sprijinul echipei #PSD, doar cei care au nevoie cu adevarat de ajutor, vor avea un venit minim de incluziune majorat, iar cei care refuza un loc de munca de la AJOFM sau intentionat nu se califica la locul de munca, nu vor mai primi niciun leu de la stat!

 PSD vizeaza si majorarea nivelurilor de venituri: ajutor de incluziune - de la 260 lei/adult echivalent la 275 lei/adult echivalent, ajutor pentru varstnici - de la 300 lei/adult echivalent la 400 lei/adult echivalent, actuala alocatie pentru familii cu copii - de la 600 lei/adult echivalent la 700 lei/adult echivalent si pentru venitul total al familiei - de la 400 lei la 500 de lei.

 

Bogdan Gruia Ivan - Deputat_de_Bistrita_Nasaud

0 comentarii3451 vizualizări15 februarie 2023
rss 2.0
rss 2.0