Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Pas urias impotriva traficantilor de droguri.

Persoanele care detin sau comercializeaza substante cu efecte psihoactive, in functie de gravitatea faptei, vor putea fi pedepsite cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau de la 2 la 7 ani. Asta in urma unui proiect de lege pe care l-am votat in Camera Deputatilor, care modifica Legile 143/2000 si 194/2011. Dupa ce la finalul anului trecut am initiat alaturi de Presedintele PSD Marcel Ciolacu, colegul meu deputat de Bistrita, Daniel Suciu si mai multi colegi din PSD un proiect de lege care incrimineaza traficul de substante psihoactive si testarea presupusilor consumatori, a inceput o dezbatere masiva in spatiul public pe tema traficului de droguri.

In acest context, o lege aflata in procedura legislativa avansata, trimisa de Presedintele Romaniei la reexaminare, a fost "scoasa de la sertar" si a rezolvat o parte importanta din proiectul de lege initiat de noi: pedepse cu inchisoarea pentru traficantii de droguri!

Adoptarea acestei legi a fost un pas mai rapid pentru a rezolva problema pedepselor pentru traficanti, urmand ca odata cu finalizarea procedurilor parlamentare sa avem si o lege prin care putem identifica si sprijini victimele traficului de droguri!

Continuam lupta!

 

Bogdan Ivan Gruia

 

0 comentarii3465 vizualizări16 februarie 2023




rss 2.0
rss 2.0