Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Alianta pentru Unirea Romanilor a lansat programul de guvernare si in Bistrita-Nasaud.

Peste 400 de membri si simpatizanti ai Aliantei pentru Unirea Romanilor au participat duminica seara, 2 iulie 2023, incepand cu ora 19.00, la prezentarea programului de guvernare al AUR. Evenimentul s-a desfasurat in sala de spectacole a Palatului Culturii si a fost onorat cu prezenta si discursurile liderilor Aliantei pentru Unirea Romanilor in frunte cu presedintele George-Nicolae Simion. Alaturi de presedintele George Simion au venit : Ioana Ramona Bruynseels, coordonator AUR, presedintele Consiliului National de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Tarziu dar si europarlamentarul Cristian Terhes.

Inainte de prezentarea propriu-zisa a documentului care contine programul de guvernare al AUR, a fost citit manifestul Aliantei cu privire la starea natiunii si a cee ace vrra AUR sa faca in momentul cand va ajunge la guvernare.


Programul de guvernare poate fi citit aici: https://partidulaur.ro/wp-content/uploads/2023/02/Program-AUR_final_cu-numerotare.pdf


La finalul intalnirii care a durat mai putin de doua ore, liderii AUR au sustinut o conferinta de presa. Potrivit celor spuse de presedintele AUR, deputatul George-Nicolae Simion, obiectivul AUR dar si al AUR Bistrita-Nasaud este castigarea celor patru randuri de alegeri din anul 2024: europarlamentare, locale, parlamentare si, evident, a celor prezidentiale.

 

Biroul de presa

0 comentarii2471 vizualizări04 iulie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0