Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Demers urias in inovatie - Romania, IBM, Amazon si Apple, impreuna pentru viitorul tehnologic!

Alaturi de Premierul Marcel Ciolacu si ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Stefan-Radu Oprea, am avut o serie de intalniri productive cu reprezentantii unor giganti din industria tehnologiei: IBM, Amazon si Apple.

Ca simplu utilizator, am vazut cum tehnologia acestor companii a evoluat si a schimbat lumea in care traim. Aproape totul este acum la un click distanta, accesibil si sigur.

Ca ministru, este de datoria mea sa aduc astfel de tehnologii si in administratia publica. Astazi colaboram cu liderii din industrie pentru a face o diferenta reala in viata de zi cu zi a romanilor si pentru a atrage noi investitii in Romania.

Prin parteneriate cu cele mai puternice companii din lume putem sa ducem Romania in fruntea inovatiei tehnologice, sa cream un mediu propice pentru dezvoltarea sectorului IT&C in tara noastra si sa aducem administratia publica la un click distanta de cetateni.

#MCID #PSD #bogdanivan

 

Bogdan Ivan Gruia

 

0 comentarii994 vizualizări07 septembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0