Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 05 August 2021 - 14587
Ne face si mai mult sa credem ca pana si presedintele Romaniei a inteles care va fi deznodamantul alegerilor din 2012.

Alaturi de presedintele PNL Crin Antonescu inteleg miza acestor alegeri si sustin cele afirmate de acesta in fata tinerilor liberali, prezenti la Scoala de vara de la Mamaia: "In 2012, doamnelor, domnisoarelor si domnilor ori nu mai exista ei, ori nu mai existam noi. Pentru ca ori noi castigam alegerile si atunci PDL s-a terminat -  nu cred in vitejia si priceperea lui Gheorghe Stefan de a castiga in opozitie - ori castigam alegerile in formula in care suntem si cu PDL s-a terminat, ori domnul Basescu reuseste si atunci cred ca vom avea un singur partid in toata Romania".

 Asumandu-ne pe de-a-ntregul aceste afirmatii, actionam zi de zi pe cale de consecinta, in conditiile in care obiectivul  este cat se poate de evident - castigarea alaturi de PSD a Consiliului Judetean si a unui numar cat mai mare de primarii.

 Vreau sa mai transmit un mesaj cu privire la Uniunea Social-Liberala: vom ramane alaturi pana in 2016, dupa care, evident, vom vedea ce este de facut. Cred ca din 2016, in tara noastra vor fi doua partide care, in functie de preferintele electoratului, vor guverna: PSD si PNL.

 

Presedinte PNL Bistrita-Nasaud, deputat Ioan Tintean

0 comentarii2338 vizualizări01 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0