Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
"Ciubucul" este prea mic pentru a accesa banii europeni sau mondiali.

 E arhicunoscut faptul ca Romania nu este capabila, nu vrea sau "ciubucul" este prea mic pentru a accesa banii europeni sau mondiali. Ultima demonstratie a incapacitatii sau a unei rele vointe este pierderea a 100 milioane de euro de catre inexistentul Minister al Mediului, prin Agentia Nationala pentru Protectia Mediului. Intr-o perioada in care ANAF cheltuie pentru procedurile de recuperare mai mult decat poate spera sa recupereze de la filmele mici, familiale, cu asociat unic de cele mai multe ori, Agentia de Mediu uita sa vanda aerul nostru nepoluat. Domnul prim-ministru Boc, crezandu-se un "Stefan cel Mare de putere si stat", doreste sa cada capete, al domniei sale fiind de mult cazut in fata opiniei populatiei obligate sa suporte cel mai drastic regim de austeritate din Uniunea Europeana.

Oare nu vom avea surpriza sa aflam ca de fapt, aerul nostru nepoluat a fost bine vandut iar banii se gasesc intr-un cont "verde de paradis" in minusculele banci off-shore.
Este ciudat ca PDL isi doreste prin purtatorul de cuvant supermediatizat Elena Udrea, sa schimbe culoarea partidului in verde in speranta ca populatia va uita astfel portocaliul ce a saracit-o. Insa nu putem uita ca "verdele" ar putea aduce 100 milioane de Euro la buget. Mai bine imprumutam de la FMI, inventam noi biruri si vom hranii populatia cu aerul nevandut. Nu cred incompetentii din structurile guvernului ca acesti bani pierduti ar fi putut fi folositi la remodernizarea CET-urilor? Cetatenii nu apartin nici PSD, PNL, nici PDL, ei sunt toti platitori de facturi exorbitant de mari si nu mai pot fi tunsi ca niste oi la infinit.

Dl. Ministru Borbely vorbeste mai nou , nu despre pierderea acestor bani, ci despre o simpla netranzactionare  a certificatelor CO2.

Tandemul U.D.M.R., Borbely, Verestoy Atilla pot fi considerati adevarati gropari ai ecologiei in Romania, unul uita tranzactionarea certificatelor CO2, celalalt continua sa taie paduri stand la umbra UDMR-ului si a celorlalte partide de guvernare de 20 de ani incoace.

P.E.R. cere ferm  ca de ecologie si de  sanatatea  Romaniei sa se ocupe adevaratii romani, indiferent de etnie,  nu oameni pusi pe capatuiala si cu interese certe antinationale.


Vicepresedintele PER,

Emil Adrian MAGHINICI.

 

0 comentarii2814 vizualizări01 septembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0