Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Comunicate nationale. PER. PC.

FURTUNA INTR-UN PAHAR CU APA. De la gazonul bombardat de barbarii francezi la emisiunile Les Guiniols des info pamflete acide realiaste care au trezit din somn pe dl. senator Melescanu care dupa domnia sa ar fi vizionat aceasta emisiune cand era student.Tin sa-i amintesc ca aceasta emisiune a inceput in anul 1986.

In ceea ce il priveste pe dl. senator Voiculescu obisnuit cu cenzura comunista si post decembrista care s-a trezit, cu nu stim ce drept,  sa ceara CNA-ului francez emisiunii  incriminata si incriminatorie despre obiceiurile imigrantilor romani, indiferent de etnie cat si aluzie la Bucuresti ca la o lada de gunoi,  nu credem ca are cel mai obiectiv punct de vedere, cand interesele sale sunt in gropile de gunoi neecologizate

Ca cetatean UE si cunoscator al culturii, democratiei si libertatii in Franta cred ca mingea este in terenul guvernarilor anterioare si prezente din Romania prin distrugerea a milioane de locuri de munca si impingerea fortata catre imigrare a 4 milioane de romani, ce continua si astazi printr-o irealista politica de austeritate.

Nu numai Franta se plange de infractionalitatea noastra ci si restul tarilor din Uniunea Europeana.

Cand televiziunile de Romania ne arata in fiecare zi la jurnal crime, furturi, si violuri zilnice ca apoi sa faca apogeul banului castigat usor, cand un europarlamentar roman este prins cu ocaua mica iar altul arunca cu sute de euro pe unde trece, care oare credeti ca poate fi imaginea Romaniei, cand  frunza nu reuseste sa acopere mizeria morala si reala.

P.E.R. este pentru O ROMANIE CURATA si o ECOLOGIZARE A VIETII POLITICE, caci PESTELE  de la CAP SE IMPUTE.

Cat despre Franta  nu este dusmanul nostru,  ci noi insine, iar dl. ministru Baconschi stie de ce tace.

 

VICEPRESEDINTE,

 Emil Adrian MAGHINICI

 

 

 

Vicepresedintele PC si candidatul la Primaria Sectorului 2 Bucuresti, Bogdan Diaconu, si deputatul PC Florentin Gust initiaza un proiect de lege care sa interzica ridicarea abuziva a masinilor parcate neregulamentar. Potrivit proiectului de lege care va fi depus astazi la Parlament, solicitarea de sume de bani de catre firmele private pentru ridicarea, transportul si depozitarea masinilor va fi interzisa.

Legea restrictioneaza drastic ridicarea masinilor, prevazand aceasta masura doar in cazurile extreme in care autovehiculele blocheaza circulatia, traficul rutier sau accesul la institutiile publice. In plus, ridicarea unei masini se face doar cu intocmirea unui act juridic care sa includa masuratorile doveditoare ale faptului ca masina ridicata era parcata de maniera sa incurce grav circulatia. In celelalte cazuri, parcarea neregulamentara se sanctioneaza doar cu o amenda in functie de marimea vehiculului.

Legea mai prevede ca sumele incasate pentru ridicarea, transportul si depozitarea masinilor sa devina sursa la bugetele locale, urmand a fi folosita pentru amenajarea de locuri de parcare sau pentru achizitionarea utilajelor necesare acestei activitati.

"Ridicatul masinilor a devenit in Romania un abuz generalizat si o fabrica de bani pentru firme-capusa din preajma primariilor care nu dau apoi niciun leu la bugetul local. In conditiile in care cetatenii nu beneficiaza de locuri de parcare in orase, este absurd sa li se ridice masinile numai pentru a imbogati clientela politica. Legea noastra are scopul de a limita acest abuz si de reinstaura normalitatea. Cand problema locurilor de parcare va fi rezolvata in mod real, atunci abia vom putea inaspri legislatia. Deputatul PC Florentin Gust, ca initiator in Parlament al acestui proiect legislativ, isi va asuma si rolul de a lupta pentru el, in speranta ca toti parlamentarii din Opozitie vor intelege cat de necesar este un asemenea demers pentru cetateni", este de parere vicepresedintele PC Bogdan Diaconu.

 14.09.2011

Biroul de presa        

Adresa: Sediu Central - str. Muzeul Zambaccian nr 17, Sector 1, Bucuresti

Tel.: 031.425.11.00; 031.425.11.01; 031.425.11.02; 0722.331.615; 0740.317.744;             fax: 021.230.47.76

e-mail: bogdan.diaconu@partidulconservator.ro; contact@bogdandiaconu.ro , web: www.partidulconservator.ro

 

 

 

 

 

0 comentarii2814 vizualizări14 septembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0