Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Grigore Iuga isi doneaza o parte din productia de mere copiilor si batranilor.

Vicepresedintele judetean al UNPR, Grigore Iuga a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca odata cu implinirea unei frumoase varste s-a gandit sa faca el cadouri oamenilor care au fost dezavantajati de soarta in conditiile in care el se considera un om fericit, implinit si norocos cu o familie mare alaturi de el. In aceste conditii, Grigore Iuga isi va dona o parte din recolta de mere din livada de cateva hectare pe care o detine in zona comunei Livezile celor de la Scoala Speciala 17 din Bistrita si unor institutii similare de protectia copilului din municipiu.

Mai mult, pe langa cele aproximativ 2 tone de mere, Grigore Iuga va avea grija si de alte persoane defavorizate care au nevoie de ajutorul semenilor sai.

In alta ordine de idei, vicepresedintele judetean al UNPR, Grigore Iuga a declarat ca partidul pe care il reprezinta la nivel judetean are in prezent cateva mii de membri in judet dar pana la alegerile de la anul va devenii a treia forta politica din BN. Grigore Iuga sustine ca UNPR nu este aliatul neconditionat al PDL ci a celor care sunt si vor fii la putere daca acestia fac ceva in plus pentru romani, in special batrani si persoane defavorizate iar participarea la guvernare a fost si va fi conditionata de realizarea unor obiective sociale clare.

 

Marius V. Chiuzan.

 

0 comentarii3983 vizualizări01 octombrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0