Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Scoala de vara a UNPR - COMUNICAT DE PRESA

Presedintii si presedintii executivi ai organizatilor judetene ale UNPR sunt invitati in perioada 27-29 august 2010 la prima scoala de vara a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. Evenimentul este programat sa se desfasoare la Mangalia. Din partea organizatiei judetene a UNPR vor participa urmatorii: Grigore Iuga, presedinte executiv, Marian Proorocu, presedinte, Ana tepelus si Crina Mirela Iuga.

scoala de vara de la Mangalia se va derula sub mottoul : „ Interesul National – solutii, nu doctrine”.

La eveniment si-au anuntat participarea domnii presedinti Marian Sarbu, presedinte, Gabriel Oprea, presedinte executiv, Cristian Diaconescu, presedinte de onoare.

scoala de vara de la Mangalia se va desfasura pe mai multe paliere si ateliere de lucru, dupa cum urmeaza: Solutiile UNPR la criza economica – prezinta Mircea Cosea si alti lideri ai partidului; Securitatea nationala si interesul national – prezinta Gabriel Oprea; Justitie, politica externa si activitate parlamentara – prezinta Cristian Diaconescu; Organizarea interna, baza UNPR – prezinta Neculai Ontanu; Protectia sociala in perioada de criza- prezinta Marian Sarbu.

Biroul de presa al UNPR Bistrita-Nasaud

0 comentarii10332 vizualizări25 august 2010
rss 2.0
rss 2.0