Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Adrian Solcan la Bruxelles. Rezultatele campionatului de fotbal "Ocupati Terenurile!"

Presedintele Clubului Studentilor Liberali Bistrita-Nasaud, Adrian Solcan a participat in intervalul 12-14 octombrie 2011, la o conferinta organizata la Bruxelles, in cadrul careia s-a dezbatut finantarea infrastructurii energetice a Europei. Toate costurile implicate de participarea delegatilor CSL din Romania au fost suportate de vicepresedinta grupului parlamentar Alianta Democratilor si Liberalilor pentru Europa, doamna Adina Valean.

Finantarea infrastructurii energetice intra in prioritatile Uniunii Europene pentru anul 2020, dar obiectivele pot fi atinse doar in eventualitatea renuntarii la considerentele nationale ale statelor membre si continuarea pe drumul colaborarii si integrarii.

Sumele necesare pentru construirea infrastructurii sunt uriase - 200 de miliarde de euro pentru retelele energetice inteligente si 540 de miliarde de euro pentru transport. Sumele vor fi acoperite in principal din surse private, iar rolul Uniunii Europene va fi sa creeze cadrul legislativ favorabil, iar pentru autoritatile locale sa lucreze coordonat.

Biroul de presa al PNL BN.

 

 

TNL Bistrita a organizat in data de 15 octombrie 2011 un eveniment sportiv care a atras multi participanti, iubitori de miscare. In cadrul bazei sportive "GLORIA’’ a avut loc Campionatul de Fotbal "Ocupati Terenurile!" la care au luat parte 13 echipe. La start s-au inscris echipele: Vointa Marisel, Stefan cel Mare, Stagionarii, TDG, Inter Bistrita, Geoplast, Avocatii, Presa, Kaufland, Bingo Metropolis, PNTCD Bistrita, TSD Bistrita si TNL Bistrita.

             In ciuda vremii nefavorabile si a frigului, intrecerea a fost un succes deplin, marturie stand placerea si satisfactia tuturor concurentilor. Acest eveniment se inscrie in cadrul unui proiect, intitulat "educatie prin sport", constand intr-un sir de actiuni cu caracter sportiv, pe care TNL Bistrita doreste sa il implementeze. Credem ca sportul ne invata pe toti ca disciplina, sacrificiul prin munca, perseverenta si fair-play-ul sunt valori esentiale, aplicabile oricarui domeniu si care ne conduc la performanta.

             In urma competitiei locul I a fost castigat de Vointa Marisel, iar locurile II si III de echipele Stefan cel Mare, repectiv Stagionarii. Pentru locurile I, II si III premiile au constat in cupe, mingi, bani si diplome de recunoastere a performantei, restul echipelor primind diplome de participare.

             Dorim sa multumim, desigur, participantilor care au raspuns pozitiv invitatiei noastre, dar si tuturor celor care au facut posibil acest eveniment: Clubului GLORIA care a pus la dispozitie terenul si echipamentele, Partidului National Liberal pentru sprijinul material concretizat in premii, Clubului Studentilor Liberali care a contribuit la organizare si nu in ultimul rand multumim colegilor din TSD Bistrita care au raspuns imediat initiativei noastre si ne-au sprijinit in aceasta actiune. Felicitari castigatorilor!

  Biroul de presa al TNL BN

0 comentarii2982 vizualizări17 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0