Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Pentru Mircea Geoana grupului senatorilor PSD au decis....

In urma refuzului domnului Mircea Geoana, de a respecta deciziile Biroului Permanent National al PSD, adoptate in unanimitate, precum si ale grupului senatorilor PSD, s-au decis urmatoarele:

Comisia de Arbitraj si Integritate Morala a partidului va analiza incalcarile statutare comise de domnul Mircea Geoana si va propune sanctiunile care se impun.

Precizam ca PSD va persista in incercarea de inlocuire a domnului Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului cu domnul Titus Corlatean, in conformitate cu Decizia 601 din 14 noiembrie 2005 a Curtii Constitutionale, precum si cu votul din Biroul Permenent National.

De asemenea, precizam ca PSD nu va da curs, asa cum se sugereaza in prezent, nici unei incercari de revocare din functie a domnului Mircea Geoana, proces care ar duce la pierderea functiei de catre PSD.

 

Victor Ponta - Presedinte PSD

8 noiembrie 2011

 

 

 

 

Catalin Ivan in PE: Basescu este cel care ii protejeaza pe bogati si ii pune pe saraci sa plateasca factura crizei.

    In cadrul unei interventii sustinute in plenul reunit al Parlamentului European, Catalin Ivan, liderul europarlamentarilor PSD, l-a acuzat pe seful statului de "ipocrizie, minciuna si limbaj dublu" atunci cand spune ca liderii europeni sunt vinovati pentru situatia economica grea a Romaniei.

 "In Romania, Traian Basescu, presedintele tarii, spune ca liderii europeni pun povara crizei in spinarea statelor sarace. Dar acelasi Traian Basescu este cel care, in Romania, impreuna cu guvernul dumnealui, ii protejeaza pe cei bogati si ii pun pe cei saraci sa plateasca factura crizei. Aici ma refer la pensionari, la profesori si doctori. In general, la toti cei cu venituri foarte mici. Daca vrem sa iesim din criza, putem sa gasim solutii reale ca Uniunea Europeana sa mearga mai departe si sa fie un proiect de succes. Trebuie, insa, sa descurajam total ipocrizia, minciuna si limbajul dublu", a sustinut Ivan in plenul PE reunit la Strasbourg.

 Catalin Ivan considera ca atacul lansat de Traian Basescu la adresa liderilor europeni, in special cei din zona euro, nu reprezinta altceva decat dovada ca reprezentantii puterii nu au curajul sa isi asume guvernarea dezastruoasa care a saracit Romania, incercand sa arunce responsabilitatea in alta parte.

 Liderul europarlamentarilor PSD a mai subliniat ca in aceste momente grele, mai mult decat oricand, avem nevoie de oameni politici onesti. "Avem nevoie de lideri europeni, asa cum a spus si doamna Cretu, care sa spuna ceea ce gandesc si sa faca cea ce spun! Avem nevoie de onestitate pentru cele mai bune solutii pentru a iesi din criza", a incheiat Catalin Ivan.

 

 

 

1 comentariu2779 vizualizări08 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0