Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Ramona Bugnar-din presa "Drept" in politica.

 S-a crezut ca politica este prin excelenta un joc al barbatilor, ca e nevoie sa joci dupa regulile lor, dar lucrurile nu sunt precum par.

        A inceput in forta bistriteanca BUGNAR RAMONA, ocupand functia  de secretar executiv al organizatiei judetene a Partidului Poporului, precum si cea de presedinte al organizatiei judetene de femei.

     Iubita de bistriteni, dupa aparitiile de la FOCUS TV SI RADIO BISTRITA, nu a iesit din sfera mondena, avand acum alte indatoriri, care o fac sa ramana inca in Bistrita, intr-un partid care dupa cum spune:

 "Imi ofera sansa permanenta de afirmare si perfectionare intr-un mediu in care respectul si motivarea sunt prioritare.

Multe femei  sunt capabil, pe care CV-ul si experienta profesionala le recomanda oricand sa ocupe si sa exercite o functie publica. De aceea exista in randul populatiei, latent dar profund, un sentiment de neincredere fata de capacitatea femeilor de a face politica .

Aici actionam noi, promovand femei cu adevarat capabile. Ele exista. Exista femei competente, puternice, cu viziuni progresiste, cu o conduita morala ireprosabila, cu idei bune si clare si cu puterea de munca necesara realizarii lor. Privind lucrurile din aceasta perspectiva, nu credeti ca mai multe femei in politica ar duce si la o anumita "normalitate" in lupta politica? Adica tocmai la o politica in care binele comun apare mai mult ca urmare a unor confruntari de idei, a unor confruntari pe si despre proiecte si nu a unor lupte fara reguli intre diverse orgolii masculine."

       Poate prea dura, dar cu un bun simt greu intalnit la generatia ei, BUGNAR RAMONA stie ce are de facut si stie unde vrea sa ajunga.

 "Sunt convinsa ca  pornind pe acest  drum, nu imi va fi usor, o sa vad  zambete sincere si altele ironice, o sa descoper prietenii adevarate dar si  false, situatii grele cu care nu m-am lovit, dar am taria sa spun si sa recunosc ca in spatele meu stau oameni puternici de la care am de invatat si care atunci cand o sa am nevoie ma vor sprijinii.

Nu stiu daca femeia face o politica mai buna, dar cu siguranta o face altfel si vreau sa cred ca nu suntem doar o pata de culoare, fara un cuvant de spus ci doar minti limitate care ne judeca"a mai spus Ramona Bugnar.

 

 V.M.

 

 

 

n.r.- Ramona B. are studii universitare complete si este licentiata in drept.

2 commentarii3647 vizualizări12 decembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0