Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
NOUA LEGE A SANATATII = TENTATIVA DE GENOCID

In ultimii 22 de ani, dupa lovitura de Stat din decembrie 1989, in Regimurile alogenilor Iliescu, Constantinescu si Basescu s-a inregistrat o crestere continua si alarmanta a numarului deceselor si al crucilor din cimitire. Pentru a nu se afla despre genocidul programat in Romania impotriva Poporului Roman, niciodata in ultimii 22 de ani nu s-a prezentat de catre autoritatile locale si de catre guvern situatia comparativa a deceselor si a nasterilor pe sate, comune, orase, municipii, judete si la nivel national. Realitatea din Romania anului 2012 obliga la o asemenea analiza comparativa, inclusiv cu ocazia alegerilor anticipate locale, parlamentare si prezidentiale.Cetatenii romani, mai ales alegatorii ,care trebuie obligati prin lege sa-si exercite dreptul la vot, este necesar sa afle de catre cine si de ce a fost programata si sustinuta actiunea de rastignire a satului romanesc, de depopulare a comunelor , oraselor si municipiilor, precum si de deromanizare a Romaniei.

Dupa 22 de ani, asasinii politici si asasinii economici care au pus la cale si au desfasurat Holocaustul impotriva Poporului Roman sperau ca pana in anul 2014 sa-si atinga cele trei mari obiective: exterminarea romanilor; stergerea Romaniei de pe harta Europei; finalizarea proiectului "Israel in Romania" prin "mutarea" acestui stat in Gradina Maicii Domnului, in Dacia Edenica. Cei care au pus la cale si au desfasurat Holocaustul impotriva romanilor, impreuna cu alogenii pusi si sustinuti in conducerea Statului Roman, traiau cu convingerea ca "mamaliga nu explodeaza." Bunul Dumnezeu le-a stricat, din nou, socotelile urmasilor "oamenilor in negru" din Militia Cristi care au incendiat biblioteca din Alexandria in anul 47 i.Hr., a celor care l-au rastignit pe Iisus Hristos, a celor care au interzis crestinismul arimin, a celor care i-au ucis in chinuri groaznice pe cei care ii cinstim ca Sfinti, dintre care amintim pe Sf. Apostol Stefan, Sf. Mare Mucenic Gheorghe, Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Sf. Mare Mucenic Iacob, Sf. Mari Imparati Constantin si maica sa Elena, Sf. Varvara, Sf. Iacob si multi altii, a celor care au pus bazele comunismului si l-au aplicat in lagarul socialist, a celor care au falsificat adevarata istorie si religie a stramosilor nostri, a Neamului Ales de Ziditor, a geto-dacilor care au trait in Dacia Edenica, cu peste 10.000 ani i.Hr., a celor care au gandit si aplicat Holocaustul impotriva romanilor. Cind nu s-au asteptat asasinii politici si asasinii economici, straini si autohtoni, "a explodat mamaliga." Scanteia a pornit de la opinia corecta si ferma a doctorului Raed Arafat in legatura cu proiectul noii Legi a Sanatatii si de la reactia necontrolata si neconstitutionala a presedintelui Basescu. La inceputul anului 2012 se repeta, cu o extindere mult mai mare, evenimentele de la sfarsitul anului 1989! Atunci au inceput la Timisoara si au continuat in cateva orase-martir si in Bucuresti. Acum, demonstratiile pasnice ale multor mii de cetateni au inceput la Targu-Mures si continua  in peste 60 de municipii, cu tendinta de extindere in toata tara.

Speriat de consecintele neprevazute ale interventiilor sale, presedintele Basescu a cerut guvernului sa retraga din dezbatere publica proiectul de Lege privind organizarea si functionarea sistemului de sanatate din Romania, adica noua Lege a Sanatatii. Cu toate ca proiectul Legii Sanatatii a fost retras, in fiecare zi iau o tot mai mare amploare manifestatiile publice impotriva Regimului Basescu-Boc unde se cere demisia acestora si alegeri anticipate. Nu mai conteaza gerul de afara si nici ninsoarea! Singurii care refuza sa faca bai de antipatie sunt presedintele Basescu, premierul Boc, ministrii, liderii si parlamentarii PDL, UNPR si UDMR, precum si deputatii minoritatilor etnice. De ce s-a ajuns in aceasta situatie?

Autorii Holocaustului impotriva romanilor au recurs la urmatoarea stratagema: au lansat ideea reformei Statului Roman si cu incalcarea Constitutiei si in complicitate cu presedintele Basescu au format Comisii prezidentiale care sa-si insuseasca proiectele de legi "fabricate" de experti straini si alogeni impotriva Poporului Roman; proiectele de legi sunt insusite de guvern care le trece prin Parlament prin procedura de angajare a raspunderii, astfel incat ele sa nu fie dezbatute si nici votate de catre parlamentari. Asa s-a procedat in cazul noii Legi a Educatiei impusa de FMI. Scopul urmarit a fost atins: se distruge Invatamantul romanesc si creste analfabetismul.

Dupa noua Lege a Sanatatii, Legea nr.95/2006, promulgata de presedintele Basescu, acum acelasi presedinte infiinteaza o Comisie prezidentiala care sa elaboreze o alta noua Lege a Sanatatii care sa corespunda cerintelor FMI si care sa grabeasca exterminarea romanilor in Romania, cu cateva milioane de oameni, in urmatorii cativa ani. Conform Constitutiei, presedintele Basescu nu are initiativa legislativa. Ocolind prevederile Constitutiei, presedintele Basescu a numit pe d-nii Vladescu, Paunescu si Duta (ultimii doi fiind sefi la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate - CNAS) in Comisia prezidentiala care sa-si insuseasca noua Lege a Sanatatii elaborata de experti straini de Poporul Roman. Se stie ca, Regimurile Iliescu, Constantinescu si Basescu au adus Poporul Roman pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste sanatatea cetatenilor romani, iar speranta de viata a romanilor a fost redusa cu 10 ani in ultimii 22 de ani. Romania a fost adusa pe ultimul loc in Europa in ceea ce privese numarul de medici la 1.000 de locuitori si tot pe ultimul loc in Uniunea Europeana cu referire la ponderea din P.I.B. pentru Sanatate (de 3% - 4%). Romania este singura tara din Europa unde, la cererea FMI si a Bancii Mondiale, s-a trecut la inchiderea a 200 de spitale si la alungarea medicilor in strainatate. S-a ajuns in Regimul Basescu-Boc ca in sute de sate si zeci de comune sa nu mai existe medici ! Cetatenii care au probleme de sanatate sunt nevoiti sa se deplaseze zeci de kilometri la spitale in orase si municipii, in conditiile in care, in mod artificial, a crescut costul carburantilor cu 84%. Pentru lichidarea fizica a romanilor si intr-un timp cat mai scurt, in special a celor bolnavi si a celor in varsta, stapanii straini ai Romaniei si alogenii care detin functii importante in Statul Roman nu au recurs la metodele folosite impotriva multor evrei in timpul lui Hitler ci au transformat Romania intr-un lagar de exterminare in masa a peste 15 milioane de romani ramasi acasa ! Impotriva Poporului Roman a fost programat si se desfasoara cel mai mare Holocaust din istoria omenirii ! Sa nu uitam ca in Regimul Basescu-Tariceanu, cu ministrul Nicolaescu (PNL) la Sanatate, a fost stabilita starea de sanatate a populatiei, in urma unor investigatii si consultatii gratuite pentru cetateni, care au fost suportate din Bugetul de Stat. Scopul real al actiunii l-a constituit cunoasterea bolilor de care sufera romanii pentru a gasi solutii de exterminare a lor cat mai rapida, pentru a-i omori cu zile, prin mijloace moderne si eficace. Ca urmare, cea mai mare mortalitate din Europa se inregistreaza in Romania! Nu intamplator, ci programat ! Acesta este adevarul !

Fara sa tina seama de aceste realitati din Romania de la sfarsitul anului 2011, stapanii straini ai tarii noastre impreuna cu presedintele Basescu si Guvernul Boc V au vrut sa impuna Poporului Roman o noua Lege a Sanatatii impotriva vointei cetatenilor, cu scopul de a amplifica genocidul ! Pentru sustinerea genocidului din Romania, presedintele Basescu a intervenit si a argumentat public in legatura cu necesitatea si urgenta noii Legi ai Sanatatii. Principalele prevederi ale proiectului de Lege impotriva Sanatatii Poporului Roman sunt urmatoarele: spitalele vor fi privatizate in mod netransparent si transformate in fundatii sau societati comerciale, la propunerea actualilor directori numiti de PDL, UDMR, si UNPR; nu este precizat continutul pachetului de servicii de baza de care beneficiaza gratuit asiguratii si nici coplatile pe care le vor plati cetatenii; cetatenii au doua drepturi principale, respectiv sa plateasca contributia la Sanatate si sa moara cit mai repede; se vor infiinta cel putin 4 case private  de asigurari de sanatate, agreate de CNAS, pana in anul 2013, intre care se va crea chipurile o piata concurentiala (de fapt, un nou monopol ca la firmele petroliere); casa privata de sanatate va avea retea proprie de medici, de farmacii, de laboratoare si de spitale care va acoperi mai multe judete; se vor introduce servicii particulare de ambulanta; pacientii care au bani vor fi reprezentati de asiguratori in fata furnizorilor de servicii medicale; cetatenii vor plati asigurari in functie de riscul de morbiditate; fiecare persoana asigurata/pacient va incheia un contract individual de asigurare; termenele stabilite de Fondul Monetar International (FMI) pentru implementarea prevederilor acestei Legi a Sanatatii sunt de 60-90 de zile si de maximum un an pentru casele private de sanatate; pentru pachetul de servicii de baza se incheie asigurari obligatorii; pentru asigurarile voluntare, casele private evalueaza riscul individual si solicita prime diferite de la o persoana la alta, iar pentru anumiti bolnavi pot refuza asigurarea in functie de riscuri si de profitul casei; contributiile pentru Sanatate se colecteaza de CNAS care va aloca resursele pentru casele private pe baza numarului de asigurati atrasi; casele private vor incheia  contracte cu furnizorii de servicii medicale (spitale, medici de familie, farmacii, laboratoare); populatia va plati separat, prin asigurari complementare si suplimentare, serviciile medicale care nu sunt cuprinse in pachetul minim oferit asiguratului; dispar o serie de gratuitati si se reduce numarul celor scutiti de plata serviciilor medicale; dupa ce multe miliarde de euro vor fi drenate de CNAS catre casele private de Sanatate nimeni nu raspunde de gestionarea actului medical. Ca urmare, in baza acestei Legi a Sanatatii se va ajunge la urmatorul rezultat: "Operatia a reusit, dar pacientul a murit !" Majoritatea pacientilor vor muri cu zile ! Cei care vor deveni patronii caselor de sanatate, ai spitalelor si laboratoarelor vor face un gheseft de multe zeci de miliarde de euro. Regimul Basescu-Boc s-a angajat fata de FMI ca le va da unor investitori straini si unor alogeni cu nume romanesti toate spitalele din Romania construite de Poporul Roman prin multe sacrificii facute pana in anul 1989.

Initiatorii noii Legi a Sanatatii, insusita de Guvernul Boc V, au vizat urmatoarele obiective principale:

1.Genocidul si exterminarea a milioane de romani care nu vor mai avea acces la asistenta medicala, spitalizare si medicamente !

2.Privatizarea netransparenta si la preturi derizorii a sistemului de Sanatate.

3.Obtinerea unor profituri uriase de catre casele private de asigurari de sanatate, care vor administra banii publici.

4.Inchiderea spitalelor nerentabile si alungarea din tara a mii de medici si asistente medicale.

5.Ocrotirea intereselor asiguratorilor si dezinteres fata de pacienti, carora li se asigura dreptul de a muri cu zile.

Se stie ca, noua Lege a Sanatatii, de fapt Legea exterminarii in masa sau a genocidului in Romania, a fost impusa de catre FMI si agreata de Regimul Basescu-Boc. Cui foloseste aceasta Lege ? Poporului Roman sau celor care au declansat si sustin Holocaustul impotriva romanilor ?

Simtind pericolul Legii genocidului, in seara zilei de 12 ianuarie 2012, la manifestatia publica de la Tirgu Mures, miile de cetateni scandau: "Ala mic si ala chiorul extermina poporul !", "Pina acum ne-ati ciuruit, iar acum ne omorati !" si "Vrem sa traim, nu vrem sa murim !".

 Practic, prin noua Lege a Sanatatii va fi luat dreptul la viata pentru mai multe milioane de cetateni romani ! Un asemenea act criminal nu a existat in istoria omenirii ! Proiectul de Lege a Sanatatii retras din dezbatere publica de catre Guvernul Boc V la presiunea strazii constituie o dovada clara de tentativa de genocid. Daca Parchetul nu se autosesizeaza are sanse Opozitia (PSD, PNL, si PC) sa faca un denunt penal. Cu siguranta, miile de protestatari iesiti in strada vor cere Parchetului sa-i cerceteze penal, in stare de arest, pe autorii si sustinatorii proiectului de Lege a Sanatatii care urmareste exterminarea rapida, in perioada 2012-2014, a milioane de romani !

Aceasta noua Lege a Sanatatii, impusa de FMI impotriva Poporului Roman, face parte din Holocaustul impotriva romanilor ! Cunoscand adevaratul obiectiv impus de FMI, Guvernul Boc V, cu un ministru alogen la Sanatate, dupa ce a retras din dezbaterea publica proiectul de lege care a scos in strada zeci de mii de romani, a anuntat, in ziua de 17 ianuarie a.c., ca va fi constituita o alta echipa de specialisti (prima a avut numai trei membri) care va scrie rapid o noua varianta a Legii Sanatatii, care va prelua cea mai mare parte din cea retrasa din dezbaterea publica. Apoi  Guvernul Boc V spera sa-si angajeze raspunderea in Parlament pe aceasta lege, astfel incat sa fie creat cadrul legal pentru genocid ! Acelasi Regim Basescu-Boc nu isi angajeaza raspunderea pe un proiect de lege care sa interzica otravirea populatiei cu aditivi alimentari cancerigeni. Complicitatea guvernantilor la genocid a facut ca in Romania cancerul sa devina cea mai raspandita si cumplita boala. Cativa conducatori alogeni din Ministerul Sanatatii cauta pretexte pentru inchiderea Institutului Can-tacuzino din Bucuresti si pentru aducerea din strainatate a unor anumite "vaccinuri" care sa afecteze sanatatea romanilor.

Se pare ca, in Holocaustul impotriva romanilor sunt folosite si unele "ajutoare", respectiv pungile cu cateva alimente date persoanelor foarte sarace din Romania, pachete "imbunatatite"cu aditivi alimentari cancerigeni. Nimeni nu face niciun control asupra continutului acestor alimente, date de pomana, numai romanilor batrani si saraci. In Germania, Franta, Marea Britanie, Italia, Spania si alte tari din Uniunea Europeana nu sunt date la cetatenii saraci, prin intermediul primariilor, ajutoare alimentare cu aditivi cancerigeni. De ce numai in Romania se actioneaza pentru exterminarea rapida a romanilor saraci si foarte saraci adusi in aceasta stare de Regimurile Iliescu, Constantinescu si Basescu ?

Liderii PDL, UNPR si UDMR sustin ca proiectul retras este de inspiratie americana. Pentru a-l aplica in Romania trebuie ca intai Regimul Basescu-Boc sa asigure romanilor locuri de munca, salarii si pensii la nivelul celor din S.U.A.

Mult mai simplu si necesar pentru Poporul Roman ar fi ca Parlamen-tul sa adopte o Lege a Sanatatii dupa modelul din Coreea de Sud. In aceasta tara capitalista, fara resurse naturale, cu o suprafata de aproape 100.000 km2, cu o populatie de 50 milioane locuitori si cu o crestere demografica de 1 milion pe an, este asigurata gratuitatea pentru toti cetatenii in ceea ce priveste sanatatea lor. Consultatiile medicale, medicamentele, transportul la spitale si spitalizarea sunt gratuite. Mai mult, bolnavii internati in spitale au dreptul sa invite sa stea impreuna cu ei in salon persoane apropiate, iar cazarea si masa pentru acestea intra in cheltuielile spitalului. Aceste exemple din Coreea de Sud trebuie urgent mediatizate in Romania, iar milioanele de romani sa ceara adoptarea unei Legi a Sanatatii dupa modelul sud-coreean. In Coreea de Sud a disparut practic coruptia ! Cine este banuit de acte de coruptie este arestat de procuror, iar daca este gasit vinovat este aspru pedepsit cu inchisoarea. La noi, in Romania, cei care au pus la cale si sustinut genocidul impotriva Poporului Roman se afla in conducerea tarii si se agata de Putere pentru a indeplini ordinele primite de la asasinii politici si asasinii economici din strainatate, de la calaii internationali !

Romanii au tot rabdat, in ultimii 22 de ani, pina cand dictatura post-decembrista s-a atins de dreptul la viata. In plina iarna, bulgarele de zapada a pornit la vale. Exista pericol de avalanse pentru cei aflati la Putere. Romanii s-au trezit, iar inmormantarea Poporului Roman, via F.M.I., nu va mai avea loc ! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu va zadarnici Poporul Roman, urmas al Poporului Primordial, a doua tentativa a proiectului "Israel in Romania", iar adevarurile ascunse, in ultimii 2.000 de ani, despre istoria si religia Neamului Ales de Santu vor vedea lumina zilei !

Treziti-va romani si iesiti in strada, la manifestatii pasnice de protest, iar daca va fi cazul si la greva generala !

 

 

          Dr.Gheorghe Funar

                                                 Secretar general al PRM

                                             Presedintele Filialei PRM Cluj

 

 

Cluj-Napoca, 19 ianuarie 2012      (Biroul de presa al PRM-BN)             

0 comentarii2828 vizualizări21 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0