Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Haosul de la Ministerul Finantelor, inca o consecinta a dezastruoasei guvernari Boc.

Partidul Conservator considera ca situatia creata la Ministerul Finantelor Publice, nu este altceva de cat o alta consecinta a dezastruoasei guvernari Boc. Aceste evenimente fara precedent, cand una dintre cele mai importante institutii ale Statului este complet scapata de sub control, arata inca odata ca Guvernul Boc, indiferent de cati ministrii ar schimba, nu este capabil sa guverneze Romania.

"Reactia angajatilor este una normala si nu putem decat sa ne declaram solidaritatea fata de acestia. Este intr-adevar de neconceput sa supravietuiesti cu un salariu de sub 600 lei pe luna, cum este cazul unora dintre oameni. In contextul in care, pe agenda publica, se regasesc subiecte precum cresterea preturilor la gaze, gigacalorie sau alimente, odata cu iminenta venire a iernii, protestul angajatilor de la Finante este complet justificat", a declarat Daniel CONSTANTIN, Presedintele Partidului Conservator.

Liderul PC le cere guvernantilor sa rezolve urgent situatia creata la Ministerul Finantelor Publice si sa dea personalului drepturile salariale legale. Daniel Constantin avertizeaza ca Romania nu isi permite izbucnirea de astfel de proteste in celelalte mari orase ale tarii, asa cum au avertizat liderii sindicali, lucru care ar bloca complet activitatea la nivelul intregii tari.

Ministerul Finantelor Publice este a doua institutie strategica a Romaniei a carei activitate este blocata din cauza managementului defectuos al guvernantilor, dupa cele intamplate luna trecuta la Ministerul Administratiei si Internelor, in urma protestului politistilor.

"Tonul a fost dat de Politie, acum Finantele si probabil urmeaza angajatii din Armata. Daca astfel de situatii se vor repeta si in alte institutii strategice, iar Guvernul va scapa complet situatia de sub control, consecintele vor fi din cele mai grave", a concluzionat presedintele PC.

 

          Biroul de presa

0 comentarii3360 vizualizări13 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0