Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
PR P-E va depune liste de consilieri in toate cele 62 de unitati administrativ-teritoriale ale judetului BN.

Partida Romilor Pro-Europa a luat mai multe decizii in cadrul primei sedinte de Birou Executiv Judetean din anul 2012.Prima decizie face referire la urmatorul aspect: avand in vedere faptul ca judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au declarat ca neconstitutional proiectul Guvernului cu privire la comasarea alegerilor, organizatia Bistrita-Nasaud a Partidei Romilor va depune liste de consilieri in 31 de comune. Precizez ca este vorba de acele localitati unde avem comunitati mari de etnici romi. Subliniez faptul ca este o decizie politica a organizatiei noastre dar care poate suferi modificari, ea urmand sa fie analizata si aprobata de Consiliul Director Central al partidei noastre.

 O alta decizie a Biroului Executiv Judetean vine sa confirme ambitia organizatiei noastre de-a fi prezenta in toate structurile administrative judetene: vom incerca sa impunem consilieri locali in celelalte 31 de localitati. Astfel, ne vom prezenta la alegeri cu liste in care vor exista si  candidati inscrisi din randurile majoritarilor si care si-au exprimat dorinta de-a candida pentru un loc de consilier local din partea Partidei Romilor.

 In concluzie, Partida Romilor Pro-Europa Bistrita-Nasaud va depune liste de consilieri locali, municipali si judeteni in toate cele 62 de unitati administrativ-teritoriale ale judetului Bistrita-Nasaud.

Obiectivul nostru este obtinerea  unui numar de 20 de consilieri locali, un consilier municipal si doi consilieri judeteni.

 Cu privire la decizia CCR, consider ca este o hotarare care nu suporta nici un fel de comentarii si careia, Partida Romilor Pro-Europa, i se va supune in totalitate. Totusi, asteptam motivatia CCR pentru a pregati si mai bine strategia viitoarei campanii electorale.

 

 

Presedinte Promilor Pro-Europa Bistrita-Nasaud,

 consilier parlamentar Emil Neia Lacatus

0 comentarii2779 vizualizări26 ianuarie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0